2777
عنوان

شام مهمانی

241 بازدید | 8 پست

همگی سلاااام.. بچه ها جشن تعین جنسیت دارم و میخام شام پیتزا سفارش بدم. اصفهانیااااا.. میخام پیتزا واسه 25نفر سفارش بدم. که سینی بیاره نه تکی تکی. با قارچ وسیب زمینی.. میدونید ازکجا سفارش بدم؟؟ خودمم  سراغ دارم ولی میخام بازم اگه جایی سراغ دارید بگید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خوشا به حال دل خجسته تون🙂🙂🙂🙂

نزدیک دوماهه فقط یه بار خواهر زادم رو دیدم 😞😞

نزدیک ۴ ماه هم هست خانواده هامون رو ندیدیم.😥😥😥

ان شاءالله بهتون خوش بگذره🙂🙂

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
Kمردم عزیزاشونو ندیدن. چند ماه شما جشن واجب!!!تعیین جنسیت بگیرید!خوش بگذره

خوب؟ این الان چه ربطی داشت به سوال من؟؟ واجب یا غیر واجبشو من صلاح میبینم نه شما. یادبگیر فقط توو چیزی که ازت خواستن نظر بدی نه چیزایی که به شماربطی نداره... بخدا خیلی سخت نیست

خوشا به حال دل خجسته تون🙂🙂🙂🙂 نزدیک دوماهه فقط یه بار خواهر زادم رو دیدم 😞😞 نزدیک ۴ ماه هم هس ...

انشالله که بشه برید ببینید. خوب؟ این الان چه ربطی به سوال من داشت؟؟