2777
2789
عنوان

سلام ب

102 بازدید | 17 پست

دوستان من ۲۵ سالمه یه پسر ۶ ساله دارم

استرسم زیاده و درونگرام به شدددت تا با فردی صمیمی  نشم نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم

پسرمم مثل خودم ضعیفه، قوی نیست 

بنظرتون بزارم  پیش پدرشوهر مارشوهرم روزا؟

اخلاقشون  عالیه و پسرمم دوست دارن خونشونم همیشه شلوغه 

خودمم برم سرکار  شاید یکم از ضعیف بودن در بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بزار پیش اونا برو سرکار

بزرگترین اشتباه این است که در زندگی بر علیه خودتان باشید، بسیار قدرت بخش است اگر بگویید من خودم  را دوست دارم و احساس خوبی نسبت به خود دارم.
عزیزم اینطور نیست بهش ناامیدی نده  

آخه درون گرایی یه مشکل روحی هست.معمولا افراد درون گرا نیاز به فعالیت های اجتماعی دارن.اما‌ تو جامعه ما برای یه خانم ۲۵ ساله چه کاری تعریف شده که بهش اعتماد به نفس بده؟اول باید همسرش همراهش باشه و وادارش کنه کارهای کوچکی مثل بانک رفتن...خرید رفتن رو  به تنهایی انجام بده تا حس کنه برای خونه  و زندگی مهمه ...بعد‌بره سراغ کارهای بزرگتر

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.
آخه درون گرایی یه مشکل روحی هست.معمولا افراد درون گرا نیاز به فعالیت های اجتماعی دارن.اما‌ تو جامعه ...

خرید و بانک رو خودم به شخصه انجام میدم اکثرا،،

یکسالم هست هر روز باشگاهم و با آدمای مختلف  در ار تباطم

اما  دوست دارم بازم قوی تر بشم مستقل بشم هر چیز جدیدی رو تجربه  کنم و ‌‌.. الان اکثر  دوستام و آشنایان  میبینم یه شغل و حرفه جدید یاد گرفتن و این باعث میشه حس بی ارزش  بودن بگیرم 

کار مد نظرت چیه؟

والا شغل مورد علاقم و مد نظرم نیست ولی فعلا همینو پیدا کردم

به پیشنهاد یکی از دوستام قراره تو شرکت قطعات کامپیوتری یه هفته  برای امتحان برم