2777
2789

الان کامنتارو خوندم تعجب کردم چطور اخه طلاق توافقی اسمش روشه ینی طرفین توافق کردن چیزی برا دادگا نمیمونه ک نظر بده یا عقب بندازه برا ما خداییش یه هفته ای کلااا تموم شد...همون شب دادخواستم گفتن میتونی جهازتو ببری

ده جلسه شورای حل اختلاف میرید باید بتونید مشاور رو قانع کنید 

وای ده  جلسع   من اگ همسرم پرایدش بدهدیه خونه بخره  توافقی جدا میشم     چون عدابم میده

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ما یک هفته طول کشید البته فقد سه روز بعدش میشد ک کااامل تموم شد ولی من پری بودم و گفتن نمیشه صیغ ...

طلاق شما در چه سالی بود؟

چون بعد از سال ۹۷ رویه عوض شده

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

نا دو سال قبل که اول دادگاه دادخواست میدادین بعد اگه قراره مهریه رو ببخشین باید برین دفتر قضایی مهریه رو ببخشین و یه نامه میدن و حداقل سه جلسه مشاوره پیش مرکزی که دادگاه مشخص میکنه و بعد ناممه دفتر قضایی و نامه مرکز مشاوره رو میبرین دادگاه تا پرونده تشکیل بشه و ازمایش بارداری باید بدین در صورتیم که توی دوره عقدین پزشکی قانونی برای بکارت بعد شورای حل اختلاف و بعد طلاق

با هر حرفی برمیداره زنگ میزنه اطرافیان کوچکترین حرفمونو بزرگ میکنه خستم کرده

وااای خداااا

میفهمتت خیلیییی سخته خیلیییی

چون خودم کشیدم

ولی حل شدنیه

تو عقدی حرف طلاق و پیش نکش

حیفه

ببرش پیش مشاور حتما درست میشه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
صیغه طلاق چیه  منم میخام  جدا بشم   فکرم ب طلاق هست اسم طلاق اومد اشکم اومد

چجوری موقع عقد دعا میخونن با اون محرم میشیم موقع جدا شدنم دعا میخونن ک اسمش صیغه طلاقه با همون دعا نامحرم میشی...اره سخته بخصوص اون لحظه ک تمام حضار باید با صدای بلند بگن استغفرالله اونجاش من بغض کردم ولی گریه نکردم ولی اون گریه کرد اه باز یادم افتاد...خدا ینی چیکا میکنه الان بی من

چجوری موقع عقد دعا میخونن با اون محرم میشیم موقع جدا شدنم دعا میخونن ک اسمش صیغه طلاقه با همون دعا ن ...

الهی   ناراحت شدم یعنیربایددبگن استقفرالل... هان  تازه میشنوممممگ میشه بگی   اخی  من فکنم جدا بشم شوهرم ذوق کنه  ای خداااا ب اون روز برسم  

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر