2777
2789
عنوان

یه دوستی داشتم..

217 بازدید | 18 پست

سر نمره ۱۹.۷۵ زار میزد میگفت اگه بابام بفهمه منو میکشه گریه میکردااا بابا و مامانش هم معلم بودن هر دو😒 انگار پروفسوری چیزی بودن میگفتن باید همش ۲۰ بشی 

گذشت این دوستمون رفت تیزهوشان تجربی خوند ما موندیم مدرسه نمونه دولتی خلاصه کنکور رسید این کنکور داد غیر مجاز شد موند پشت کنکور سال بعدش زیاد آورد سال سوم باز زیاد آورد یه رشته خیلی سخت و بدرد نخور تقریبا که مال رشته ریاضی بود قبول شد خوند ترم ۲ ۳ ازدواج کرد و خاله شدنتون نزدیک باید باشه فک کنم😂 ما همون سال اول رشته دلخواهمون تقریبا در اومدیم😊

یه دوست دیگمونم مثله همین بود منتها دوزش کمتر اونم شوهر کرد زود و حتی طلاق هم گرفت😶

یه دوست دیگه ای داشتم از ابتدایی چیزی نمیخوند جوری بود معلما میزدنش خیلی پرت بود ما میگفتیم خدایا این چی میشه رفت تو دبیرستان نمیدونم چی خوند رشته فنی بود زودتر از ما کنکور داد سال اول درومد و دانشگاهشم سر ۷ ترمش تموم کرد به محض تموم شدنم شوهر خوب کرد😮

چرا اینقد تناقض یهو این وقت شب یادم افتادن اینا چرا😒😒 ایییییششش😏 مردم به فکر یارن من به فکر...😣😂😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم زندگی و سخت بگیری ... زندگی هم بهت سخت میگیره

دختر اول وقتی ازدواج کرد ماها شااااخ درآوردیم همچنین سومیی😮😮

نمیدونم به این چیا فک نمیکنم اونقد مهم نیستن  مهم حال خوب خود آدمه

برا منم مهم همونه کنترل ذهنم از دستم رفته به همچی فک میکنه وااای خسته شدم دیگه🥴🥴

خودت چطور بودی؟ از خودت هم بگو

😂😂 من از اولش عادی و معمولی نمره نه برا خودم آنچنان مهم بود نه خانوادم در حد توان میخوندم نمراتم نه همش ۲۰ بود نه کمتر از ۱۶  بین این دو تا نمره بودن البته دبیرستان 💩 شب ها تا ساعت ها بیدار میموندم صبح زود بیدار میشدم برا درس خوندن ولی نتیجه ای نمیداد😂😂فکرم اونموقع درگیر تر بود خانوادمم هی میگفتن بخواب بابا اصلا هیچ مجبوریت و فشاری روم نبود بعد کنکور دادم و الانم فرت فرت میوفتم و مجردم هستم  من کلا جز هیچکدوم از دسته ها نبودم نه اینوری نه اونوری کلا در بلاتکلیفی به سر میبرم از اول