سلام .چندروز مونده به پریودیم سینه هام شروع میکنن به درد کردن و سفت شدن چندسال اینطور میشم دکتر رفتم مشکلی نیست .اما خسته شدم از دردش تجربه یا راهکار دارین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مصرف گیاه پنج انگشت عالیه چند روز قبل از پری یخور تا یکهفته بعدش بنظرم تخمشو از عطاری بگیری بهتره قرص و شربت و قطره ش قوی تره بنظرم همون تخمش بهتره اصلا کل عوارض قبل و حین پریود رو از بین میبره حتی از سرطان پستانم جلوگیری میکنه سینه دردم آروم.میکنه
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
خواهش میکنم نتیجش رو.هم خودم دیدم خیالت راحت باشه ابن همون دارویی هستش که دکترا هم تحویزش میکنن البته به شکل قرص و قطره اسمشم ویتاگنوسه ولی عطار ها میگن پنج انگشت تازه برای آمادگی وایه بارداری هم عالیه نگران نباش که بعدا باردار نشی
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍