2777
2789
عنوان

کیتم مثبت شده؟

95 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من امروز رو ۹ از سیکل پریودم بود

و الان تو ماه سوم اقدامم و من امروز  کیت تخمک گذاری استفاده کردم دفه اولمه میخوام ازتون اطلاعات بگیرم

خط اول پر رنگ شد و خط دومی هاله کمرنگ

به نظرتون بازم فردا کیت استفاده کنم یا چی؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
باید دو خط همرنگ باشه 

فرداهم کیت استفاده کنم یا زوده؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم اگ‌کمرنگه اقدام کن پر رنگم شد اقدام کن دوباره کمررنگ میشه بازم اقدام کن والا راستش من از وقتی د ...

نتیجه گرفتین؟

چی بخورم؟  خودمم کم اشتهام

نتیجه گرفتین؟ چی بخورم؟  خودمم کم اشتهام

بله خداروشکر همون ماه باردار شدم

شیرموز حتمااا حتماااا

ما مولتی ویتامینم میخوردیم از قبلش

ولی کیتام ک دوتا هاله شدن پشت هم اقدام کردیم تا یک هفته ب پریودم.

ک بعد دیدم باردارم الان جوجه پیشمه ۱۰ ماهشه

مطمئن باش باردار میشی ان شاالله

بله خداروشکر همون ماه باردار شدم شیرموز حتمااا حتماااا ما مولتی ویتامینم میخوردیم از قبلش ولی کیت ...

خداروشکر عزیزم

هر شب؟

خداروشکر عزیزم هر شب؟

بله من هول بودم هر شب اقدام کردیم گفتم ی موقع میبینی تخک آزاد میشه بعد اسپرم نیست واسه همین هر شب کیت میزدم و اقدام میکردیم.

من رو کیتام تاریخارو نوشتم یادمه قشنگ از هلله کم کم پر رنگ شد بعد دوباره کمررنگ شد من هر شبش ا۳دام کردم الحمدالله شد.

فقط بعد اقدام حتما حتما یک ربع پاهاتو بگیر هوا

بسپار بخداااااا فقط

ببین بی بی چکت مثبت شد خبر بده

خوش خبر باشی🌷

بله من هول بودم هر شب اقدام کردیم گفتم ی موقع میبینی تخک آزاد میشه بعد اسپرم نیست واسه همین هر شب کی ...

چشم مرسی عزیزم خدا بچتونو براتون حفظ کنه

باشه اگه شد به امید خدا خبر میدم