2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بخوره ‌ . منم کنجکاوم ولی میترسم . چون حال روحی مساعدی ندارم چشم سومم هم باز بشه کارم به خود ...

خوب چه اطلاعاتی دارید چون من چن بار گره های خیلی بدی به زندگیم افتاده و  دعا گرفتم تا حدود زیادی حل شد برا همین خیلی دوست دارم از مساعل و علوم ماورا سر در بیارم واقعا قضیه چیه

خوب چه اطلاعاتی دارید چون من چن بار گره های خیلی بدی به زندگیم افتاده و  دعا گرفتم تا حدود زیاد ...

در مورد تمرین باز کردن چاکراها خوندم ، فرافکنی روح ، سابلمینال ها که یکی از خانمای اینجا گویا بخاطر میگرنش داشته گوش میداده جاریش داده بوده ولی چشم سومش نیمه بازه الان و داره اذیت میشه .ازین چیزا دیگه 

هیچ  
در مورد تمرین باز کردن چاکراها خوندم ، فرافکنی روح ، سابلمینال ها که یکی از خانمای اینجا گویا بخاطر ...

چرا  چشم سوم باز باشه اذیت میشن?باز بودنش چه سود و زیان هایی داره

چرا  چشم سوم باز باشه اذیت میشن?باز بودنش چه سود و زیان هایی داره

ببین باز شدن چشم سوم ظرفیت میخواد . به چشمت یه موجوداتی ظاهر میشن که ترسناکن . یهو از کنارت یه چیز سیاه رد میشه یا تو عمق خواب اذیتت میکنن با سر و صداهاشون . کلا میگم دنبال دردسر نباش چون به چشم تو دیده میشن و بقیه نمیبینن هر چی بگی باور نمیکنن و دیوونه خطابت میکنن 

هیچ  
دعا نگیر این کارا گناه بزرگیه

حالا شما درست میگی منم شنیدم ولی بعد از ز ایمانم مدام مریض میشدم یکی دوبار عمل کردم آرزوم شده بود بدون درد حتی یه جای بخورم بچم شدیدا گریه میکرد خودم همش اشک می ریختم از درد و بچه رو آروم میکردم و سوره میخوندم شوهرمم همش مریض و افسرده تا به پیشنهاد یکی پیش یه نفر رفتیم و بهم گفت از جن و انسان مضرت دیدی دعا داد بهم و بعدش واقعا همه چی به حالت عادی برگشت من که بدی ندیدم خیلی کمک کننده بود