2777
2789
عنوان

جفت پایین

517 بازدید | 10 پست

بچه ها تو هفته ۱۳هستم جفتم پایین دکتر شیاف داده پروژسترون هر سری میرم سونو گرافی ی چیز میگن کمر و دلدرد میگیرم ی موقع ای کسی اینجوری بوده بچه سالم بدنیا  بیاد 

تا سونوی بعدی میره بالا نگران نباش. شیافم برا دردت داده

یکم رعایت کن پله اینا نرو خم و راست نشو اکی میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم من تو انومالی هم جفتم پاین بود ولی خودش کشید بالا با اینکه هم خیلی پله میرفتم هم خیلی پیاده روی

اما بدن تا بدن فرق داره شما از الان تا هفته 18 سعی کن کار سنگین پیاده روی زیاد نکنی تا بره بالا

اصلا اصلا نگران نباش. جفت پاین زمانی خطر ناکه که خونریزی داشته باشی یا درد شدید داشته باشی

آره من چهارده هفته و پنج روز رفتم سونو گفت گفت جفتت پایینه نوزده هفته و یک روز رفتم سونو گفت اومده بالا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چیشد بچه سالم بدنیا اومد چیکار کردید جفت  همونطور میمونه تغییری نمیکنه تا آخر زایمان

بله من کلا استراحت مطلق بودم واقعا مطلق ها نه الکی به مرور میره بالا نگران نباش