2821
2789
عنوان

خمیرپیتزا

145 بازدید | 15 پست

چرا نون پیتزای بیرون نرم هست

ولی توخونه درست میکنم یا خمیر میمونه یادخشک میشه مثل بیسکوییت 

چکار کنم خوب دربیاد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خمیر جادویی درست میکنم خوب میشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
ازاین نون پیتزاهای اماده بگیر 

میخوام توخونه درست کنم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خمیر جادویی درست میکنم خوب میشه

بکینگ پودرهم میزنی؟

خمیرتو زیاد خشک درست نکن و سسش رو زیاد تر بریز تا یه حالت تَر بشه

ممنون

بکینگ پودرهم میزنی؟

نه خمیر مایه فوری تو دستورش ..رو پیتزا هم چند پر قارچ  خام بزار

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

من برای یه پیتزای بشقابی 

یک لیوان ارد سه صفر کمی نمک روغن مایع و بکینگ پودر رو مخلوط میکنم و بهش اب گرم اضافه میکنم اونقدر که به دست نچسپه و ورز میدم 

اصلا خشک نمیشه 

این نیز بگذرد
نه خمیر مایه فوری تو دستورش ..رو پیتزا هم چند پر قارچ  خام بزار

اهان ممنون

من برای یه پیتزای بشقابی  یک لیوان ارد سه صفر کمی نمک روغن مایع و بکینگ پودر رو مخلوط میکنم و ...

ممنون حتما امتحان میکنم

ممنون حتما امتحان میکنم

من که به همین راحتی درست میکنم حتی اردم چشمی میریزم اصلا خشک نمیشه 

جدیدا تمام مواد رو تفت میدم بعد به خمیرم اضافه میکنم خوشمزه تر میشه 

اول یه لایه سس قرمز بعد یه لایه نازک پنیر بعد مواد پیتزا اخرشم پنیر فراوان 

اول فقط شعله پایین رو روشن میکنم بعد ۱۰ دیقه بالا رو‌هم روشن میکنم

این نیز بگذرد
میخوام توخونه درست کنم

من درست میکنم عالی میشه نرم نرم. 

یه قاشق غذا خوری مایه خمیر رو با یه لیوان شیر ولرم و یه قاشق چایخوری شکر میزارم تا عمل بیاد. 

بعد این مایه عمل اومده رو اصافه میکنم در یه ظرف گود یه قاشق غذاخوری روغن مایه و نوک قاشق چای خوری نمک و یه مقدار خیلی کم آویشن میریزم بعد کم کم آرد اصافه میکنم اولش با قاشق هم میزنم بعد که دیگه نیاز به آرد نبود قشنگ با دست چرب ورزش میدم 100بار هم میزنم به تخته کار بعد در یک ظرف شیشه ای از قبل چرب شده میزارم با چاقو یه علامت + ایجاد میکنم روش رو با پارچه میپوشونم تا 45 دقیقه بعد حجم خمیر 2برابر میشه هم نرمه هم بافت‌ فوق العاده است من پیراشکی گوشتی هم با این روش درس میکنم 

من که به همین راحتی درست میکنم حتی اردم چشمی میریزم اصلا خشک نمیشه  جدیدا تمام مواد رو تفت مید ...

اره شایدمن دوتا شعله روباهم روشن میکنم خشک میشه زود ممنون

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792