2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار خواستم بگیرم ولی ب نظرم اومد ک حجمش کم باشه منصرف شدم

خب مثلا برند میشا ۵۵ تومن نسبت به قیمتش خوبه البته مقدار زیاد لازم نیست بزنین فک نکنم زود تموم بشه

آها البته سبک هست کم بزنین جذب میشه 

بستگی ب پوستت هم داره ها 

شاید اصن عاشقش شدی 

من پوستم چربه اونم ی حالت خیس بود اذیت میشدم ولی لوازم ارایش اگه میخوای بگیری محصولات 

این لی 

خیلی خوبه کلا سبکه لوازمش

بستگی ب پوستت هم داره ها  شاید اصن عاشقش شدی  من پوستم چربه اونم ی حالت خیس بود اذیت میش ...

آها مرسی عزیزم پوستم معمولیه و نمیخوام خیلی هم کاور کنه در حد صاف کردن پوست حالت طبیعی باشه 

خب مثلا برند میشا ۵۵ تومن نسبت به قیمتش خوبه البته مقدار زیاد لازم نیست بزنین فک نکنم زود تموم بشه

دو قلوش ۵۵ یا تک؟؟من یه جا دو قلوشو دیدم ۱۰۰ بود اورجینالش

ولی شنیدم پوشش دهیش یک دست نیس و باید چن بار بزنید پشت سر هم

برا همین میگم زود تموم میشه،همین برند من بی بی کرمشو گرفتم بازم همین قیمت بود ولی هم حجمش بالا بود هم پوشش دهیش عالی

اگ خواستی بگیری با پودر فیکسش بگیر،پپدر فیکسش خیلی خوبه

👊Mind Your Own Business
دو قلوش ۵۵ یا تک؟؟من یه جا دو قلوشو دیدم ۱۰۰ بود اورجینالش ولی شنیدم پوشش دهیش یک دست نیس و باید چن ...

آها مرسی عزیزم ، تکش ۵۵ ،دوقلو ۹۵ ، من خودم ۱۸ سالمه اهل آرایش نیستم جز یه ضد آفتاب و رژ برا همین زیاد مثل کرم پودر کاور نکنه هم برام مهم نیس ،فقط می‌خوام پوست یه دست بشه یه حالت طبیعی 

آها مرسی عزیزم ، تکش ۵۵ ،دوقلو ۹۵ ، من خودم ۱۸ سالمه اهل آرایش نیستم جز یه ضد آفتاب و رژ برا همین زی ...

منم هم سن خودتم،منم اهل ارایش نیستم😂

مونده بودم بین کوشن و بی بی کرمش ک بی بی رو گرفتم

انشاالله اگ کرفتی راضی باشی

👊Mind Your Own Business
منم هم سن خودتم،منم اهل ارایش نیستم😂 مونده بودم بین کوشن و بی بی کرمش ک بی بی رو گرفتم انشاالله ا ...

ااا ،اها مرسی عزیزم هنوز نگرفتم اتفاقا اون پیج بی بی کرمش رو هم داره ،الان بین دو راهی گذاشتی منو 😂