2777
2789
عنوان

کیا اینجا اضافه وزن دارن😄😄😄چند کیلو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 40 پست
من من من.۲۰ کیلوناقابل .میخوام تاعیدلاغرکنم کسی دارویی چیزی سراغنداره؟

برنامه که هست عزیزم کلیم رژیم هست چرا دارو

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
قدتو بگو تا وزن نرمالوو بگم مثلا من قدم ۱۷۴ وزن متعادلم ۶۴ تا ۷۴ ه 

۱۶۲ قدم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من من.۲۰ کیلوناقابل .میخوام تاعیدلاغرکنم کسی دارویی چیزی سراغنداره؟

تا وقتی بخوای با خوردن چیزی چه دارو چه میوه چه غذا لاغر شی نمیشی . شما باید کم و سالم بخوری ورزش کنی پیاده روی بری

میرقصانم زندگی را به سازم
۱۶۲ قدم

خب میخای وزنتم بگو که برم برات بی ام ای بگیرم عزیزم بیام بهت بگم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
من دوماه روزه قضا هم دارم .تاعیدروزهاموبگیرم ورزش هم کنم .طناب وحلقه هم بزنم شایدکم کنم. میشه مگه ن ...

بله کم میسی عزیزم ولی رژیمم بگیر من وقتی بخوام‌کم کنم رژیم میگیرم

من دوماه روزه قضا هم دارم .تاعیدروزهاموبگیرم ورزش هم کنم .طناب وحلقه هم بزنم شایدکم کنم. میشه مگه ن ...

قطعااا میشه ولی کلا روزه گرفتن روش خوبی برای لاغری نیست چون افطار معمولا رعایت نمیکنی . شیینی شکلات و تنقلات و حذف کن بادام پسته و مغزیجات بخور 

میرقصانم زندگی را به سازم
منم ۱۶۰برا من رد وزن نرمالت ۶۳هست شما چطوری ۷کیلو داری؟؟؟البته خب همه چیز فرق میکنه😂😂😂

من مجردی بودم ۴۹ بعد عقد شدم ۵۹ بعد حاملگی شدم ۷۸ الان شدم ۶۷ .اره خب ۴ کیلو اضافست اما خب اینجوری میگم که فک کنم خیلی اضافه دارم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

قطعااا میشه ولی کلا روزه گرفتن روش خوبی برای لاغری نیست چون افطار معمولا رعایت نمیکنی . شیینی شکلات ...

نه شباهم میخوام فقط چیزای ابپزبخورم.یه مدت تصمیم گرفتم چرب نخورم وابپزبخورم.میگن کبدسبک میشه

۵۲ تا ۶۲ ولی ۵۸ وزن سلامتی شماست  ۵۲ باربی خواهی بود 🤩🤩🤩

واقعاااا چه جالب من هممممممییییشه ۵۲ بودم اصلا تغییر نمیکردم بعد ازدواج اخرین بار کشیدم ۵۸ بودم الان ولی کم کردم نکشیدم ببینم چندم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خب میخای وزنتم بگو که برم برات بی ام ای بگیرم عزیزم بیام بهت بگم

دقیق نمیدونم اخرین بار ۵۸ بودم ولی کم کردم شاید ۵۵ باشم شاید

دقیق نمیدونم اخرین بار ۵۸ بودم ولی کم کردم شاید ۵۵ باشم شاید

باشه برم حساب کنم عزیزم؟؟

باشه برم حساب کنم عزیزم؟؟

زدم ولی اضافه وزنو ننوشت برو عزیزم مرسی