2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره منم شنیدم. میگن شیائومی بهتره. ولی خب نمیدونم چرا اصن نسبت به شیائومی گارد دارم

منم اسم شیائومی می‌شنیدم اصلا دوست نداشتم ولی وقتی ازنزدیک دیدم‌ومقایسه کردم دیدم نسبت به سری آ که هم قیمت هستن خیلی بهتره

بودی شهر رو چراغونی میکردم
هیچکدوم کلا سری a خوب نیس،من دخترعمم داره افتضاحه

من از بس تو هر تاپیکی توضیح دادم دیگه ترکیدم 😂

به خداااااا سری a بد نیست من خیلی شنیدم که میگن بده ولی من خواهرم چنو تا از دوستام و آشناهامون هممون سری a داریم هممونم راضی هستیم

نمیگم شما دروغ میگیا چون این حرف شما رو از خیلیا شنیدم ولی طبق تجربه خودم و اطرافیانم هممون راضی هستیم 

از اون طرفم خیلیا هم میگن که دیدن اونایی که سری a دارن راضی نیستن

من از بس تو هر تاپیکی توضیح دادم دیگه ترکیدم 😂 به خداااااا سری a بد نیست من خیلی شنیدم که میگن بده ...

یکم امیدوار شدم😂. البته اینکه میگن سری a خوب نیستو اکثرا اونایی که تو یوتوب دارن نقد می کنن میگن. منم همونجا شنیده بودم. ایشالا که خوبه. بودجم دگ در حدی نیست که بخوام بهترشو بخرم. پس همین خیلیم خوبه 😂

یکم امیدوار شدم😂. البته اینکه میگن سری a خوب نیستو اکثرا اونایی که تو یوتوب دارن نقد می کنن میگن. م ...

آره امیدوار باش 😂😂

نمیگم این بنده های خدا دروغ میگن اما من دو تا از پسر عمه هام تو کار تعمیر و فروش گوشین اونا خودشون به من پیشنهاد دادن سری a بخرم

از کسایی هم که دور و برم بودن پرسیدم همشون گفتن راضین.

من و خواهرمم خیلی راضیم

تو همین تاپیکام خیلی دیدم میگن آشناشون یا شوهرشون یا ... تو کار تعمیر گوشین و میگن سری a خیلی زود خراب میشه

احتمالا بستگی داره چطوری از گوشی استفاده کنی خب از هر گوشی به اندازه ی ظرفیتش باید استفاده کرد و انتظار پیشرفته ترها رو نباید داشت که گوشی در اون صورت میپوکه 

من از بس تو هر تاپیکی توضیح دادم دیگه ترکیدم 😂 به خداااااا سری a بد نیست من خیلی شنیدم که میگن بده ...

عزیزم من فقط نظرمو گفتم لازم نبود جوش بیاری😊

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
عزیزم من فقط نظرمو گفتم لازم نبود جوش بیاری😊

جوش نیاوردم که

اگه جوش میاوردم نمیخندیذم عزیزم

گفتم که من حرف شما رو از خیلیا شنیدم و اصلا نمیگم دروغ گفتین

شما تجربه ی خودتونو گفتین منم تجربه ی خودمو 😉

2824
2823
2791
2779
2792