2821
2789
مقایسشو دیدم تقریبا یکی هستن. ولی اونایی که a71 استفاده کردن میگن بهتره. میخوام بفهمم چیش بهتره

برتری خاصی نداره

یه کم دوربینشو تغییر میدن یه چند تا چیز کوچیکشو بالاتر میبرن بعد خدا تومن میارن روش

وگرنه همشون یکین به خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقایسشو دیدم تقریبا یکی هستن. ولی اونایی که a71 استفاده کردن میگن بهتره. میخوام بفهمم چیش بهتره

سلام 

فک نکنم از لحاظ نرم افزاری متفاوت باشن  من خودم a71 دارم خیلی راضی ام گوشی هست که برای کسانی که محصل هستند یا دانشجو خیلی خوبه.... من راضی ام ازش ولی دختر عمه هم a۵۱ داره اونم راصیه در کل اگه از لحاظ قیمت بخوای فکر کنم ۷۱ دو میلیون بیشتر از ۵۱ هست چون دختر عمه ام نمی دونم دقیق کی خرید بود ولی اون میگفت ۱۰ میلیون داده منم اواسط آبان ۱۲ میلیون دادم حالا قیمت روزشو نمی دونم الان چنده ولی اگه از لحاظ پولش مشکلی ندارین ۷۱ بگیرین در کل هر دو تا گوشی می تونم بگم عین همن ولی ما از لحاظ ظاهری مقایسه می کردیم مال ۷۱ یکم بزرگتره و هم جنس صفحه اش متفاوته 

البته این مشاهدات من بود

اره منم شنیدم. میگن شیائومی بهتره. ولی خب نمیدونم چرا اصن نسبت به شیائومی گارد دارم

من نوت ۹s دارم معرکه‌ست،مدلش هم بالاتره

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

من شوهر خواهرم تعمیرات موبایله گفت اصلا سری،aنخر ..که خیلی خرابی داره میده ..من مشورت گرفتم ازخیلیا شیائومی نوت ۹کرفتم عالیه..هم باطری اش قدرت بالایی داره..هم دوربینش..هم حافظه بالایی داره ..کیفیتش خیلی خوبه

بودی شهر رو چراغونی میکردم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز