2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب😢

240 بازدید | 18 پست

بچه ها توهم کیسه آب دارم شدید

کسی ترشح اینجوری داشته؟

یهو ی دایره به اندازه سکه خیس میشه

اما چسبناکه و بعدش میمونه سفید میشه

فقطم روزی یکی دوبار هست

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

اولا که کیسه آب،آبش اصلا چسبناک نیست و بی رنگه،دوما برو دکتر که مطمئنت کنه،تست آمنیوشور میده واست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه پد بذار،حالت سجده بشین،چند تا پشت هم سرفه محکم کن خیس شد کیسه ابه

چشم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
اولا که کیسه آب،آبش اصلا چسبناک نیست و بی رنگه،دوما برو دکتر که مطمئنت کنه،تست آمنیوشور میده واست

باشه ممنون گلم. این یهو ی لحظه به اندازه ی سکه خیس میشه اما همونه فقط و چسبناکه 

عزیزم من شنیدم ک وقتی هی شکم بزرگ تر میشه ترشحالت شروع ب ریزش میکنن تا زمان زایمان شاید ترشحاتته ولی ...

باشه گلم ممنون

من شنیدم اگه نشتی باشه متوقف نمیشه ترشحات

درسته؟

من شنیدم اگه نشتی باشه متوقف نمیشه ترشحات درسته؟

متوقف که میشه،اما خب فقط دوبار در روز نیست،خیلی بیشتره

من خودم کیسه آبم پاره شد،قبلش نشتی داشت تجربه نداشتم متوجه نبودم،خیلی بیشتر از سکه خیس میشه ،مثلا بعد چهار پنج ساعت لباس زیر تقریبا خیس میشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
متوقف که میشه،اما خب فقط دوبار در روز نیست،خیلی بیشتره من خودم کیسه آبم پاره شد،قبلش نشتی داشت تجرب ...

آهان. ممنون عزیزدلم. هفته چند بودین؟

آهان. ممنون عزیزدلم. هفته چند بودین؟

۳۶ هفته

اصلا نشتی کیسه آب نیست . منم اینطوری بودم پرسیدم گفت نه 

خداروشکر

فردا میخام برم دکتر

خدا کنه نباشه

من ترشح مثل آبه اما خب روزی دوبار نهایت سه باره . همیشه نیس.