2777
2789
امان ازدست این مردااا اعصاب واسه آدم نمیزارن بمونه 

ولی مادروخواهرش زنگ بزنن روهواگوش میده چقدتحمل کنم اخه 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
بخدایماهه مریضم حوصله هیچی ندارم ب زوربه دخترم میرسم میاددستورمیده پاشوغذابپز

تغییر کن

معجزه نمیبینی

مگر اینکه خودت کاری کنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوقتا آرامش باعث میشه با انرژی برگردی فکر کن کارمندی یهفته برو استراحت نه با قهر و دعوا بشادی برو

آره کاریش ندارم دلمم برامامانم تنگ شده ۴ساله ازدواج کردم فقط یشب خابیدم خونه مادرم

آره کاریش ندارم دلمم برامامانم تنگ شده ۴ساله ازدواج کردم فقط یشب خابیدم خونه مادرم

چرا مگ راهت دوره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اره باید درست کنم یام بزنم ب بیخیالی برام مهم نباشه.

بیخیالی همش جولب نمیدهص

یهو بخودت میایی میبینی ص

شوهرت از جاده اصلی خارج شد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اتفاقا کار خوبی میکنی برو یه مدت حالت خوب بشه بعد بیا ایشالله تو نبودت قدرتو بدونه درکت کنه

ممنون گلم ایشالا😊😊😊

بیخیالی همش جولب نمیدهص یهو بخودت میایی میبینی ص شوهرت از جاده اصلی خارج شد

ازاین کارابلدنیس اولانمازمیخوندنمازم گذاشته کنار.داداشم میومدخونمون هرازگاهی الان دیگه اونم نمیذاره بیاد.یادم نمیاداخرین بار کی ازخونه داداشم اومدم.واقعااحساس میکنم دیگه افسردم تنهام دلم میخادبترکه

ازاین کارابلدنیس اولانمازمیخوندنمازم گذاشته کنار.داداشم میومدخونمون هرازگاهی الان دیگه اونم نمیذاره ...

شما کم کم پاشو

شوهزت بفهمه که داری تغییر میکنه

اونم نرم میشه

اکثر زنا لجبازن

فکر میکنن اگه بیتوجه باشن

یا یکی ب دو 

همه چی حل میشه

مردا عین ابریشمن

وقتی برهم بپیچن عمرا دیگه باز شن

مواظب زندگیتون باشید

از بین بردنش خیلی راحت

ولی درست کردنش

گاهی غیر ممکن میشه

خودتو ناراحت نکن سعی کن با بچه ت خوش باشی امیدوارم آرامش به زندگیت برگرده برات دعا میکنم :-*

الان یکم آروم شدم مرسی ازت گلم.ایشالاشمام همیشه سلامت باشی.

شما کم کم پاشو شوهزت بفهمه که داری تغییر میکنه اونم نرم میشه اکثر زنا لجبازن فکر میکنن اگه بیتوج ...

باشه عزیزم برام دعاکن حتما

باشه عزیزم برام دعاکن حتما

دعا میکنم هرچه زودتر از این حالت بیرون بیایید

هرجه در آغوش خدا باشی ارامش بیشتر