2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شغل همسرزکیه ومشخصاتشم بگوعزیزم ببخشیدخیلی سوال کردم😀

عیبی نداره گلم

شغلش حساب داره قد کوتاه و قیافه هم خوبه

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
حست راجب من چیه مشخصاتم

زود عصبی میشی زودم آروم میشی کنجکاوی باهوشی قدت متوسطه پوستت روشنه؛فکرنکنم درست باشه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
 ولم نمیکنه لعنتی عصابم و خورد کرده میشه یکم درباره اون ازدواجه سنتی بگین یعنی چطور آدمی ...

از طریق آشنا باهم آشنا میشین  ادم خوبیه نگران نباش  چند ماه دیگه ماهم آشنا میشین بعد چند ماه هم عقد میکنین

فعلا نرفتم اصلا سونو فقط یه بار برا قلب اونم چیزی نگفت خدا کنه هرچی هست سالم باشع 

انشالله سالمه عزیزم تو دلم افتاده

زود عصبی میشی زودم آروم میشی کنجکاوی باهوشی قدت متوسطه پوستت روشنه؛فکرنکنم درست باشه.

درست بودفقط پوستم سبزه هست بنظرخودم ولی بقیه میگن روشنه،بقیشو درست گفتی

میشه بگین ک اینبار نی نی م میمونه یا نه و جنسیتش چیه ممنون میشم پاسخ بدین خدا خیرتون بده واستون ص ...

این دفعه مادر میشی عزیزم آگهی بچه ی اولته  خیلی پاقدمش  مبارکه اگه دومه  پسر میشه

از طریق آشنا باهم آشنا میشین  ادم خوبیه نگران نباش  چند ماه دیگه ماهم آشنا میشین بعد چند م ...

خوش قیافه و پولدار هست؟

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز