2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کی خونه میخریم؟ کی ماشین میخریم؟چ مدلی

خونه بعد به دنیا اومدم بچه پا قدمش  خیلی مبارکه خونه میترسم ماشین هم در همون زمان ماشین رو دیگه نمیدونم ماشین دهد معمولی 

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
حس این 3نفر بمن چیه؟ شوهرم مادرشوهر جاری

شوهرت عاشقته مادر شوهرت دوست داره ولی خیلی از دستت از یه موضوع ناراحته  جاری دوست داره مادر شوهرت رو با تو بد بندازع

شوهرت عاشقته مادر شوهرت دوست داره ولی خیلی از دستت از یه موضوع ناراحته  جاری دوست داره مادر شوه ...

شغل همسرزکیه ومشخصاتشم بگوعزیزم ببخشیدخیلی سوال کردم😀

عزیزدلم ببخشید اذیت شدی این جواب بدی ممنون میشم عمم اقدام به بارداری کرده حست میگه اون کی باردارمیشه ...

خواهش میکنم گلم عمت چند وقت دیگه باردار میشه حدود ۲ یا ۳ ماه دیگه احتمالا دختر 

من‌یه وقتایی یه چیزایی حدس میزنم درست ازآب درمیاد یا گاهی شب یه خوابی میبینم‌فرداش یه اتفاقی هرچندجزیی میفته ک ب اون خوابم‌مربوط میشه و ب عبارتی انگار خوابم تعبیر میشه،حس‌شیشمیا چجورین؟تاالان واقعا میگفتن‌حس شیشم‌مسخره‌میکردم یا اصلا باور نداشتم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
امکان داره برات دردسر بسازه ردش  کن

ولم نمیکنه لعنتی عصابم و خورد کرده

میشه یکم درباره اون ازدواجه سنتی بگین یعنی چطور آدمیه ؟ آشناس یا غریبه ؟ پولداره و قیافش و اخلاقش چطوره ؟ کی ازدواج  صورت میگیره

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲