nejatmasih مدیر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 75 عنوان شوهر شکاک | مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 17 پست شوهر میگه پشیمونم برگرد سرخونه زندگیت ولی شکاک و بدبین هست بی دلیل بهم تهمت زده و کتکم زد و منو یک ماه تو خونه زندانی کرد الان یک ماه و نیز م هست خونه پدرم هستم درخواست طلاق دادم ولی شوهرم میگه من زنم طلاق نمیدم توروخدا راهنماییم کنید چکار کنم 1399/10/21 | 21:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36226 دقیفا بخاط همین هست فکر میکنه بهش خیانت کردم در صورتی که من یک دوسال ازدواج کردم و همیشه تو این دوسا ... وقتی دو سال از ازدواجت گذشته و درست نشده . بعیده بتونه خودشو تغییر بده چون دست خودش نیست ذهنش مسمومه .تا بچه نداری جوونیتو بردار و برو . دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
nejatmasih مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 75 وقتی دو سال از ازدواجت گذشته و درست نشده . بعیده بتونه خودشو تغییر بده چون دست خودش نیست ذهنش مسمومه ... تازه بعد از دوسال بدتر هم شده
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36305 میگن اثبات اینکه پارانویید هست در دادگاه خیلی سخته کسی اطلاع داره؟ اره متاسفانه.شوهر منم پارانوییده.پارانویید درمان نداره خییییلی سخته درمانش.بیماراش همکاری نمیکنن اصلا.مگر اینکه چتدبار برده باشیش دکتر روانپزشک نسخه داشته باشی.+نامه پزشک قانونی از کتک هاش