2777
2789
عنوان

نظرسنجی 💙

161 بازدید | 7 پست

فقط از رو کنجکاوی⁦🤷🏻‍♀️⁩

اگه گزینه دیگه ای مد نظرتون بود تایپ کنید

تعداد رای : 40
نظرسنجی
واتساپ
11
27%
تلگرام
2
5%
اینستاگرام
5
12%
نی نی سایت
22
55%

یوتیوب

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

هم واتساپ هم اینستا...

❂ ﻣَــــــﻦ ﺑَـــــد ﺑﻮﺩﻥـــــــــــﻭ ﺍَﺯ ﺧﯿﻠﯿﺎ بِہتَر ﺑَﻠَـــــد ﺑﻮﺩﻡ ❂ ﻣُﻨﺘِــــــها ﺍِﻧﻘَــــــــد ﻭﺟْـــــﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘَــــــﻢ ڪ ❂❂ ﺭﻭڪسی ﺍِﻣﺘِﺤﺎﻥ ﻧَـــــﮑُﻨَﻢ ❂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخری 

بعد وات 

بعد اینستا 

تل ندارم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هر ۴ گرینه 

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹
ی کم بیشتر کدومش؟؟

نی نی که سرگرمیه و ۳ تای دیگه  کاریه      1=تلگرام  2=نی نی 3=اینستابعد واتس اپ 

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹