2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 23 پست

منم داشتم قبلا . از فامیل بود . محترمانه چندبار گفتم نمیخوام قبول نکرد ، هی خواستگاری میکرد بازم میگفتم نه ولی دو سال کوتاه نیومد آخرش من با نرم افزار فتوشاپ یه عکس درست کردم که نمیخوام ازدواج کنم . گذاشتم پروفایل تلگرامم . گروه فامیلی داشتیم . همه فامیل فهمیدن . نمیخواستم عابروش بره ولی وقتی خیلی گیر داد مجبور شدم . بعدش دیگه ول کرد 😏😏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون خودتو ناراحت نکن اگه خدابیامرز بابام میبود غمی نداشتم

عزیزم ناراحت نباش ایشالا یه جور خوشبخت بشی که بابات و اون دنیا خوشحال کنی غصه نخور ایشالا حل میشه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
ممنون خدا خیرت بده برام دعا کن

ایشالا بهترینا نصیبت بشه عزیزم❤برات سر نمازهام دعا میکنم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤