سلام دوستان وقت همگی بخیر من تازه عضو شدم و میخوام ی جریانی رو تعریف کنم ینی میخام درد و دل کنم..من با ی پسری دوست بودم سه سال پیش با هم بودیم جدا شدیم اما بعد دو سال دوباره با هم دوست شدیم ۸ماهه ک تقریبا با هم بودیم قهر و آشتیم داشتیم همش..تا اینک یه چند وقتی میشه حس میکردم عوض شده ولی بهش ک میگفتم میگف ن..حتی بهش میگفتم بیا جدا بشیم میگف ن این حرفا رو نزن و ما با همیم و از این حرفااا...تا اینک دو هفته پیش دیدم خوب نشده دوباره بهش گفتم جدا شیم اونم گفت بعدا حرف میزنیم راجبش فعلا تا چند روز بهم پیام نده..منم گفتم باشه بعدم بلاگم کرد..دیدم پیام نداد امروز بعد چند روز من بهش پیام دادم گفتم خیلی دروغگویی تو با کسی هستی ولی ب من دروغ میگی..گفتش اره من دارم ازدواج میکنم..گفتم پس چرا ب من نگفتی وقتی میگفتم جدا بشیم میگفتی ن..گفت چون میخاستم تو رو هم داشته باشم..گفت الانم اگ بخای بازم با هم باشیم در حد پیام..منم گفتم ن..دیگ منو سوزوند خیلی سوزوند عکس اونو هم فرستاد گفت دوسش دارم عاشقشم قشنگ معلوم بود ک داره منو میسوزونه..منم دیگ باهاش خدافظی کردم بلاگش کردم..الان نمیدونم ی جوریم دلم میخاد همه چیو فراموش کنم یا با کسی حرف بزنن درد دل کنم..شما هام اگ تجربه دارین یا ن لطفااا بازم نظر بدین..