2777
2789
عنوان

خدایا چی کار کنم،🤕

128 بازدید | 15 پست

من واسه امتحان هام هرچی درس میخونم. 

بازم نمره ام خوب نمیشه واسه همه امتحان هام تا ۵ صبح بیدار میمونم درس میخونم همیشه نمره هام کمتر از ۱۹ نشده ولی الان موقع میان ترم نمی‌دونم چرا اینطوری شدم،🥺

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد نمیخونم اما همیشه  بیسته چون وقتی سرکلاس گوش میدم دیگع میمونه تو ذهنم ولی الان که مجازی شدیم منم همرو شدم ۱۵ و ۱۶😑اینا خوبه امتحان ریاضسمو شدم۱۳😑دلیلشم لینکه اصلا نمیخونم و معلما هم اصلا خوب درس نمیدن

تا ۵ میشینی درس میخونی خیلی بده.داری با خرخونی کردن بقیه موقعیتهای خوب رو از دست میدی

درسهایی ک مشکل داریو دسته بندی کن بعد هرروز یکی دوساعت بشین بخونشون همشو نزار واسه شب امتحان.هردرسی میده همون روز بشین بخون و تمرینش کن تا شب امتحان فقط بخوای دوره کنی.

مثلا بگو ساعت ۷ تا ۹ ؛ میخوام ریاضی کار کنم.

هر نیم ساعت ب خودت ۵ دقیقه استراحت بده و یچیزی بخور

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من زیاد نمیخونم اما همیشه  بیسته چون وقتی سرکلاس گوش میدم دیگع میمونه تو ذهنم ولی الان که مجازی ...

من هیچی از تدریس اینا نمی‌فهمم سوالای امتحان اصن مث چیزایی نیست که من خوندم،😐😂😂

تا ۵ میشینی درس میخونی خیلی بده.داری با خرخونی کردن بقیه موقعیتهای خوب رو از دست میدی درسهایی ک مشک ...

ممنون،🤩

خب از تو گوگل جواب امتحانات رو میتونی پیدا کنی البته به جز ریاضی و زبان کلاس چندمی؟

هشتمم 

ولی فک نکنم گوگل داشته باشه

هشتمم  ولی فک نکنم گوگل داشته باشه

خب عزیزم سوالات کلاس هشتم همش تو گوگل هست

شما سر امتحان سوالی که گیر میکنس رو گوگل کن

چرا مطمئن باش هست

یا حالا که واقعا میخونی میتونی پادرس رو نصب کنی

هم اموزش داره هم امتحان داره هم جزوه داره هم مسئله های کتاب رو حل کرده

خیلی بدرد بخورهه

خب عزیزم سوالات کلاس هشتم همش تو گوگل هست شما سر امتحان سوالی که گیر میکنس رو گوگل کن چرا مطمئن با ...

پادرس رو دارم خیلی خوبه،🤩

ممنون🥰