2777
2789
یه سواب داشتم ازتون من تاحالا چندبار به تاپیکاتون برخورد کزدم سوالم اینه تاپیکای شما برای مخالفان ...

برای همه

برای کسانی که معتقدن قوت قلب میشه

برای اونایی هم که معتقد نیستن تلنگر

من برای اینکه تاپیک باعث توهین به بقیه نشه قفل میکنم

اونی قصدش دانستنه میاد درخواست میده و خیلی دوستانه با هم صحبت میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینجام دعوا میشه☹

چرا دعوا بشه! هر کسی میتونه نظرش رو بگه! 

اسلام پذیرای همه ی ملته... راهنمایی میکنه و این خود فرد هست که باید مسیرش رو درست انتخاب کنه! 

اینو مطمئن باش همه یه ندای درونی دارن که بهشون میگه چی خوبه و چی بد! بعضی ها نفسشون سرکش شده و میتازه ولی بعضی دیگه عنان نفْسشون دست خودشونه و نمیذاره تو هر چاهی برن... بعضی ها تو چاهن ولی فکر میکنن تو راهن! 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
چرا دعوا بشه! هر کسی میتونه نظرش رو بگه!  اسلام پذیرای همه ی ملته... راهنمایی میکنه و این خود ...

چون قبلش ی تاپیک بود بد جور دعوا شد ،متاسفانه هیچکس به عقاید دیگری احترام نمیذتره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
چون قبلش ی تاپیک بود بد جور دعوا شد ،متاسفانه هیچکس به عقاید دیگری احترام نمیذتره

هر وقت توی جامعه تحمل شنیدن سخن موافق و مخالف بود اون جامعه پیشرفت میکنه!

ان شاء الله که عاقبت به خیر باشیم در دو دنیا... عاقبت مهمه

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
چیزی به نام برترنداریم❤

آیت الله خامنه ای:

حجابِ برتر که شما اشاره کردید -که مراد همین چادر ایرانىِ خود ماست- حقیقتاً حجاب برتر است؛ هیچ تردیدی در این نباید داشت. البته من هیچ وقت نگفتم که چادر را در جایی اجباری کنند؛ اما همیشه گفته‌ام که چادر یک حجاب ایرانی است و زن ایرانی این را انتخاب کرده و خوب حجابی هم هست و میتواند کاملاً حفاظ و حجاب داشته باشد. حالا بعضیها هستند که از هرچه ایرانی و خودی است، ناراحتند و دلشان را میزند؛ دلشان میخواهد سراغ چیزهایی بروند که از خودی بودن دورتر است! به‌هرحال اگر حجاب را حفظ کنند، باز هم خلاف شرعی انجام نداده‌اند؛ منتها چیز بهتری را از دست داده‌اند.

منبع: (۷۷/۱۲/۴، جلسه پرسش و پاسخ با نشریات دانشجویی)

آیت الله سیستانی:

بهترین نوع پوشش و حجاب برای بانوان، چـادر مشـکی اسـت و شایسته است بانوان از آن به عنوان حجاب کامل و برتر، در برابر نامحرم استفاده نمایند، هرچند پوشش به مقدار واجب با لباس­های دیگر محقّق شده باشد.

منبع: مسأله ۲۸ توضیح المسائل جامع آیت الله سیستانی ، جلد (4)(چاپ 1403)

آیت الله مکارم شیرازی:

برای حجاب اسلامی کافی است تمام بدن را با لباس مناسب (به جز گردی صورت و دست ها تا مچ) بپوشانند؛ ولی بی شک پوشیدن چادر به عنوان حجاب برتر خصوصاً در اماکن مذهبی مطلوبتر است.

منبع: احکام خانواده در پرتو فقه اسلامی- آیت الله العظمی مکارم شیراز ی

پ.ن:تقاضا دارم لطف بفرمایید اگر در موضوعی آگاهی کافی ندارید، با احتیاط بیشتری نظر بدهید. گاهی یک کلمه یا قضاوت ناآگاهانه می‌تواند پیامدهای بزرگی داشته باشد، نه فقط در این دنیا، بلکه برای آخرتتان.