2777
2789
عنوان

خشکی مو؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36841 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول موهام رو با شامپو خوب می شورم بعد کتیرا رو با زرده تخم مرغ قاطی می ذارم روی سرم به مدت 5 تا 7 دقیقه که موند خوب آب می کشم ولی دیگه نباید شامپو بزنی خاصیتش از بین می ره از وفتی این کاررو می کنم دیگه موهام نمیریزه خیلی هم خوش حالت شده خوب باید آبکشی کنی عزیزم

من این مشکل را داشتم. بهم یک شامپو و ماسک و سرم مو پیشنهاد شد الان موهام عالی شده. شما هم میتوانید با این شماره تماس بگیرید مشاوره پوست و مو بخواهید. ۰۹۳۸۰۰۰۱۹۸۸ از طریق واتساپ هم میتونید بهشون پیام بدهید. 

سلام دوستان گلم ب ای این مشکل من خودم زمانهای زیادی درگیر این موضوع بودم تا دوستم بهم ماسک مویی رو معرفی کرد ب نام هلث نوشن ک کاملا گیاهی زیر نظر طب بوعلی  من زدم اکی شدم الانم نمایندگی این محصولو گرفتم ب هرکی دادم دعام کرد البته مو چربها ب ریشه نباید بزنن اگر مشاوره خواستین در خدمتم 09192958455وشماره +989355166684

اگه اینستا داری عزیزم ب این پیج سربزن برای موهات محصولاتش عالیه

@tare_moye_ba_arzesh

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

من موهای خیلی خشک و فری دارم ولی الان راحت شدم .

وقتی با شامپو سر تو شستی و از حموم می خوای بیای بیرون سرکه سیب خانگی بزن و نشور و موهاتو با چیزی مثل حوله خشک نکن بزار بصورت طبیعی اب موهات کم شد ماسک مو بیومیل 10 در یک به موهای بزن .موها برای همیشه نرم میشه