2777
2789
عنوان

شماهم مث منین؟

105 بازدید | 9 پست

اینجا دیدم طرف وضع مالی افتضاححح

همه ازشون طلبکارن

ولی تو فکر عمل بینی ولیفت سینه و.... هست

واقعا خوشبحالتون چه دل خجسته وریلکسی دارید

من یکی ازم پول بخواد شب خوابم نمیره

یا اپه خونم وماشین کامل نباشه بمیرم نمیرم پول بدم اینوراونورمو عمل کنم حتما باید کف پولم 20 مییون دستم بمونه روز مبادا

واقعا خوشبحالتون

وای دقیقا😩😩

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما آسمون جلیم😂

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
خوشبحالشون من بدونم یکی ازم پول میخاد تا صبح خواب نمیرم

منم واقعا اینجوریم.وقتی بفهمم کسی ازمون طلب داره هی ب شوهرم میگم پولشو دادی پولشو دادی😪😪

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...