2789

خدا رحمتش کنه شاید کسی تو خانوادتون اخلاقش بده ناراحته این اتفاقی در زمان یکی از امان اتفاق افتاده بود یکی خواب دیده بود

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسش قرآن بخونید

حتما روحش از یه چیزی ناراحته

ارث و میراث داره که باید تقسیم شه؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدا رحمتش کنه شاید کسی تو خانوادتون اخلاقش بده ناراحته این اتفاقی در زمان یکی از امان اتفاق افتاده ب ...

ممنون زنده باشی 

اخه همه خانواده بودیم هیشکی از زنده شدنش خوشحال نشده بود حتی خودش فقط من خوشحال بودم ازش پرسیدم وقتی مرده بودی میومدی دیدنمون گفت اجازه زیاد بهم نمیدادن

راضیم از همه کرده هام😇
واسش قرآن بخونید حتما روحش از یه چیزی ناراحته ارث و میراث داره که باید تقسیم شه؟؟

اره یکی از پسراش پیشش زندگی میکردم خودش پدر بزرگم ارث تقسیم نشده

راضیم از همه کرده هام😇
خدا رحمتش کنه شاید کسی تو خانوادتون اخلاقش بده ناراحته این اتفاقی در زمان یکی از امان اتفاق افتاده ب ...

به اون فرد بگین دیگه نکنه میگن دیده بود پیش امام رفته بود گفته بود اینجوریه همه نورانی بودن داخل قبر ولی مامان من نورانی نیس چرا گفت اخلاقت رو درست کن تا خوشحال بشن و ایشون هم نورانی بشه که اخلاقش درست کرد بعدها اومد دوباره خوابش😀نورانی تر از بقیه بود

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
ممنون زنده باشی  اخه همه خانواده بودیم هیشکی از زنده شدنش خوشحال نشده بود حتی خودش فقط من خوشح ...

😥

اره یکی از پسراش پیشش زندگی میکردم خودش پدر بزرگم ارث تقسیم نشده

منم مادرشوهرم فوت کرده بود همش بخواب اطرافیان و حتی همسرم میومد که ناراحته

همشون چشمشون دنبال خونه مادرشوهرم بود 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم مادرشوهرم فوت کرده بود همش بخواب اطرافیان و حتی همسرم میومد که ناراحته همشون چشمشون دنبال خونه ...

نمیدونم والا چی بوده ولی ما ک کاری نداریم 

راضیم از همه کرده هام😇