2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

475 بازدید | 59 پست

وقتی بی بی چکتون منفی شد چیکار کردین

من که نشستم دارم هله هوله میخورم

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

هار هار زار زار مثل ابر بهار گریه میکنم و خودمو میزنم تا فشارم بیوفته

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عصابم اصولا خورد میشه چون هییییی زیر نظر پزشک بری و بیایی و اقدام کنی و بازم نشششی روانی میکنه آدمو دیگه سعی کردم خودمو بزنم ب بیخیالی😒

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
هار هار زار زار مثل ابر بهار گریه میکنم و خودمو میزنم تا فشارم بیوفته

منم ناراحتم ولی نمیتونم گریه کنم

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

دفعه اول هیچی اما الان عملا با هر پریودی خون گریه میکنم همسری هم فک می‌کنه به خاطر اینه که هورمونام بهم خورده 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
منم ناراحتم ولی نمیتونم گریه کنم

من جلو شوهرم خودمو نگه میدارم ولی وقتی تنهام انقد گریه میکنم اون روز

جدیدن هم  خبر بارداری کسی رو میشنوم بغض میکنم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
عصابم اصولا خورد میشه چون هییییی زیر نظر پزشک بری و بیایی و اقدام کنی و بازم نشششی روانی میکنه آدمو ...

من سه چهار ماهه اقدام کردم پریود هم یک ماه در میون

میشم ولی دکتر گفت مشکلی نداری

امروز خونریزی دارم فهمیدم باردار نیستم مث چی عر میزدم .با اینکه چهار روز مونده ل پریودیم ولی خونریزی ...

از بس استرس داریا استرس باعث میشه زود بشی 

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏
عزیزم این چکاریه اخه

چشم انتظاری خیلی سخته

فک کن از ۱۴ سیکلم هی برنامه ریزی میکنم میگم تست بزنم مثبت باشه برم آزمایش بعد یه گل بگیرم بیام خونه غذای خوب درست کنم لباس خوب بپوشم یه دست لباس بچه بخرم کادو کنم با یه نوشته خوشگل بدم شوهرم و باخبرش کنم انتظار به سر رسید و بابا شدی

ولی یهو روز ۲۸ سیکل با دلدرد پا میشم و پریود میشم منم خیلی گریه میکنم

خسته شدم از تنهایی و غریبی

😭😭😭😭