2777
2789
عنوان

تولده شوهرم

107 بازدید | 15 پست

پس فرداس فقط صدتومن پول دارم😭😭😭😭 نمیدونم چیکار کنم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دنبال خونه بودید من اکثر سایتا رو دیدیم این یکی از بقیه بهتر بود و با کیفیت تر گفتم شاید بدردتون ...

چی خونه،؟

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
پس فردا؟

ن شونزه هم من صد تومن بیشتر ندارم 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
من از خودش پول میگیرم 😊

عزیزم اون صد تومنو از خودش کش رفتم براش تولد بگیرم😆

یه کیک خونگی مقرون ب صرفه درست کن با چندتا بادکنک هم خونه رو تزئین کن بعد بهش بگو پول نداشتم... &nb ...

ن پنجاه تومن کیک خوشگل میدن ک با بادکنک شمع😭😭😭

عزیزم اون صد تومنو از خودش کش رفتم براش تولد بگیرم😆

حالا صد هم علنی بگیر  صد تومن فقط یه دونه کیک میشه   بقیه اش هم خرج خودت کن خوشگل بشی 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
ن پنجاه تومن کیک خوشگل میدن ک با بادکنک شمع😭😭😭

اخه این اتفاق دقیقا برای خواهرم یه ماه پیش افتاد...اونم پول نداشت

دیگه خودش یه کیک خوشگل درست کرد چنتا هم بادکنک خرید

اگه 50 تومن یه کیک خوشگل میدن بگیر عزیزم،ولی با اون 50 تومن باقیمونده نمیتونی کادویِ خوبی بخری مگر اینکه بهش بگی کادوت رو دو ماه دیگه میدم