2777
2789
عنوان

زایمان

71 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من 40 هفته شدم، فردا بهم گفته بیا زابشگاه اگر شرایطشو داشتی زایمان کنی،،، ولی من هیچ گونه دردی ندارم ینی چی میشه؟؟ 🙁

خوش اومدی به دنیا پسرم جون دلم 😍

تند تند از پله نوردی کن قر کمر بده گل گاو زبون با دم کرده تخم شوید به مقدار یه قاشق گل گاو زبون و سه لیوان آب بجوشاند بخور زیر دوش آب گرم قر کمر بده و کمرتو ماساژ بده و یا حتما حتما میاد روی رو داشته باش تا بلکه تا فردا چند سانت باز بشه ر

راستش شنیدم کپسول گل مغربی بگیری بذاری تو رحم خیلی کمکت میکنه و حتما امشب رو غم کوچک بخور دیگه چیزی یادم نمیاد راستی منم یه ماه دیگه زایمان دارم ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیر نی نی دعا کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تند تند از پله نوردی کن قر کمر بده گل گاو زبون با دم کرده تخم شوید به مقدار یه قاشق گل گاو زبون و سه ...

سلام عزیزم مممنونم از راهنماییت چشم 

مثل من

امپول فشار میزنن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بفرمایید 

من تو اقدامم چهار روز مونده ب پریودیم ولی از دیشب یه لخته صورتی دیدم پد گذاشتم صبح تا الان خونریزی خیلی کمی دارم با درد زیاد .پریود شدم ؟ یا لانه گزینیه

من تو اقدامم چهار روز مونده ب پریودیم ولی از دیشب یه لخته صورتی دیدم پد گذاشتم صبح تا الان خونریزی خ ...

امکان پریودی بیشتر اگر خون دیدی، ی بی بی چک بزار 

من تو اقدامم چهار روز مونده ب پریودیم ولی از دیشب یه لخته صورتی دیدم پد گذاشتم صبح تا الان خونریزی خ ...

عزیزم شما بی بی چک زرین مثبت شده به نظر من ک پریود شدین ولی اگه ایندفعه باردار نشدیم حتما عسل و سیاه دانه بخوریم تو پریودیوبعدش بهتون قول میدم ماه دیگه باردار بشین ولی مواظب باشین تا قبل از اقدام بخورید بعدش دیگه دست نگه دارین چون خیلی گرمه

تو چند هفته دنیا اومد؟؟ 

همون ۴۰ با امپول فشار نتونستم ۱۳ساعت بعد سز شدم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

نوک سینه ها تو سه دقیقه ماساژ بده پنج دقیقه استراحت بری اونجا اول ورزش و این جور چیزا که باعث ترشح هورمون و درذ میشه رو میدن اگه پیشرفت خوب بود ادامه میدن نبود یه نصفه میزو میدن باز اگه دردات خوب نبود بهت اکسی توسین میزنن