2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال

199 بازدید | 42 پست

سلام خانوما صبح بخیر من بچم اردیبهشت بدنیا میاد میخوام از الان براش مای بی بی بخرم بعد مولفیکس فوق العاده گرونه میگم مرسی بخرم براش حالا  از هرکی میترسم میگن معمولا با کل مای بی بی ها میسوزن جز مولفیکس حالا بخرم براش بنظرتون رو دستم نمیمونه؟ 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مای بی بی اصلا به درد نمیخوره مرسی خیلی بهتره . مولفیکس هم کمه پیدا نمیشه راحت . 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من شوهرم نمیدونست پوشک مای بی بی خرید یه بسته واسه روزای اولش 

اما بازم عوضش کردم با مولفیکس هیچ کدوم نرمی و راحتی مولفیکسو نداره

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
مای بی بی اصلا به درد نمیخوره مرسی خیلی بهتره . مولفیکس هم کمه پیدا نمیشه راحت . 

وای اره ما دوسه روز کل داروخونه ها رو میگردیم تا پیدا کنیم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

مرسی خوبه؟ نمیسوزونه الان براش ۵ بسته مرسی خریدم میگم اگه بده پس بدم 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم