2777
2789

تنگی نفس و تب و سرفه رو با هم داشته باشی.

اسهال و استفراغ و بدن درد و سر درد امکان داره کرونا باشه امکان داره کرونا نباشه از علائم بالا باز یکیش رو فقط داشته باشی ممکنه کرونا باشه یا نباشه.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت موکوزیفت

سینا 10

مدبر غدیر

استاپ سیویر

همه اینا درمان های کرونا هستن

من حودم دارم مصرف میکننم واقعا تاثیرش زیاده

تایید شدخ وزارت بهداشته

و دیروزم شبکه یک اخبار ساعتت دو اعلام کرد اسم دوتاشو

درمان میکنه کرونارو با هرررر شدتی که باشه

پیشگیری هم میکنه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
تنگی نفس و تب و سرفه رو با هم داشته باشی. اسهال و استفراغ و بدن درد و سر درد امکان داره کرونا باشه ...

من الان چند روزه بدنم یخ کرده بدنم درد میکنه سرفه میزنم تنگی نفس دارم نمیدونم چیکار کنم 

تب و لرز تهوع و ایتفراغ و سرفه معده درد اسهال و سردرد بی اشتهایی من و همسرم گرفتیم

من تب و لرز ندارم استفراغ هم ندارم فقط بدن درد و سرفه میزنم میخوام خفه شم فقط نمیدونم چیکار کنم 

من تب و لرز ندارم استفراغ هم ندارم فقط بدن درد و سرفه میزنم میخوام خفه شم فقط نمیدونم چیکار کنم  ...

برو دکتر امپول واسه درد بدنت و اسپری هم میده واسه سرفه ات یکم طول میکشه سرفه ات وای کاهش میگیره

منم 4 ماه پيش تو محل كارم گرفتم. خدا رو شكر حاد نبود. فقط روز اول بدن درد داشتم با عطسه. بعدش حس بويايي و چشاييمو از دست دادم. غير از نسخه پزشك، دم به دقيقه دمنوش و آب‌ميوه طبيعي استفاده مي‌كردم. نوشيدني زياد مصرف كن. حتي اگر ميتوني عسل. ليمو و مقداري زنجبيل تو آب جوشيده ولرم مخلوط كن و ميل كن. دمنوش آويشن و عسل هم عاليه. لبنيات مصرف نكن عزيزم. نوشيدن آب سرد و غذاهايي با طبع سرد هم ممنوعه. بعضيا هم ميگفتن بعد از هر وعده غذا يك قاشق گلاب بخورم، نميدونم چقد تاثير داره اما خالي از لطف نيست. دمنوش بادرنجبويه هم خوبه. ميتوني با خرما نوش جان كني عزيزم..... استرسم نداشته باش عزيزم. ايشالله زود خوب بشي گلم  

من الان چند روزه بدنم یخ کرده بدنم درد میکنه سرفه میزنم تنگی نفس دارم نمیدونم چیکار کنم 

برین دکتر و اگر خدایی نکرده کرونا بود گریپ فروت و چای کم رنگ بدون قند و آبمیوه طبیعی استفاده کن و لبنیات نخور.انشاءالله بهتر شی.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
میتونم به دکتر بگم بنویسه تو دفترم؟؟؟

اینا داروی گیاهی هستن بدون نسخه میدن

قیمت زیادی هم ندارن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒