2777
2789
عنوان

دعوا سر جهیزیه

908 بازدید | 25 پست

سلام دوستان بیان نظر بدین من شوهرم شیربها اوردن ولی همیشه منو مسخره میکنه تو چی مادرت اورده ۴ تا پلاستیک در صورتی که مادر من ماشین ظرفشویی تمام وسایل برقی بهترین مارک و داده من چی باید جوابشو بدم وقتی اینجوری بهم میگه

بزن دهنش دیگ نتونه حرف بزنه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسی برای تاپیکم گزارش میزنی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

همینا رو بگو

بگو ماشین ظرفشوییمون از اسمون نرسیده

ولی این مردو باید رها کرد

مرد زندگی نیس 

پشتتو خالی میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
زدم خواهر جان

اخ قربون مهربونیات

یعنی چی چه جوری بگم

گزارش بزن اسی دستم ب تومبونت

بگو عرضه داشتی خودت میخریدی 

بیل که به کمرت نخورده 

ادم پرو رو باید محکم جوابش بدی وا ندی 

اگه گفت شیربها دادیم بگو وظیفه ات بود الان هم بجای که خدمت به پدر ومادرم کنم دارم به زندگی تو میزسم

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
شوهرم خیلی حاضر جوابه میاد تو خانواده ما فقط مارو مسخره میکنه نمیدونم چیکار کنم باهاش

بی تفاوتی بدترین درده ....فهمیده نقطه ضعف داری رو این قضیه داره اذیتت میکنه ...سخته ولی بیتفاوت نشون بده خودتو ...کم کم ببینه تو محل نمیدی خودش نمیگه