من با یه نفر در ارتباطم یک سال و نیم هست خانواده هر دوتامون در جریان هستن ولی خانواده ش خیلی بی بخار هستن مثلا خواهرش مریض بود من به مامانش پیام دادم حالشو پرسیدم ولی امروز با اینکه فهمید سرما خوردم یه پیام نداد شما اگه خانواده طرف مقابلتون این رفتار رو داشتن چجور رفتار میکردین البته خانواده ش فقط این مدلی هستن خودش اصلا نیست امروز هر وقت پی ام میداد مثلا می پرسید حالم رو
انتظار تو ازشون کم کن،اینجوری برای خودت بهتره،زندگیتون مستقل تر میشه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من حتی بخاطر پسرشون گفتم از خانواده خودم دور میشم چون اونا مشهد هستن ما شیراز ولی امروز تصمیم گرفتم ...
خب طرفت موافقه الان؟
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بخدا من بی احترامی نکرده بودم بهشون عقب افتاده ها من خیلی مظلومم
درک میکنم ولی میگم من با اینکه هنوز خبری نیست برا تولد بچه داداشش هدیه فرستادم یا اینکه چند روز یه بار حالشون میپرسم یا دیروز یه کلیپ در مورد مادر فرستاد به پسرش گفته بود داره خودشیرینی میکنه یه همچین چیزی گفته بود امشب هم گفته بود مهریه کم گفتم تو خواب ببینی حالا
اگر کلا کاری نداشته باشن باز جای شکرش باقیه که فقط شعور ندارن اگر نه جایی که به صرف شون باشه کار دارن یعنی زرنگ تشریف دارن ...خلاصه که تو دوستی و آشنایی وارد خانواده طرف مقابل نشو عزیزم به هیچ عنوان ، نه تنها عزیز نمیشی بلکه یه برگ برنده بهشون میدی برای فردای روز که عروسشون شدی ...هر چی عزت و احترام و محبت داری به خود طرف کن و تاکید کن اصلا از روابط تون چیزی بروز نده چون خانواده های ایرانی حمل بر خودستایی خودشون میکنن که ظرفیتش رو هم ندارن متاسفانه...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
اگر کلا کاری نداشته باشن باز جای شکرش باقیه که فقط شعور ندارن اگر نه جایی که به صرف شون باشه کار دار ...
به من که کاری ندارن ولی من گفتم حداقل به مامانت بگو منو میشناسی فردا صدا تیکه بارم نکنه بگه نزاشتی به من بگه قصدت چی بود و این حرفا البته عروس قبلیشون به پسر دیگه خانواده خیانت میکنه و جدا میشه بچه الان تو خانواده شون هست فکر میکنم ترس از این دارن