2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم خب اگه خودش راضیه بوتاکسی چیزی بکنین ولی در هر حال جسم از ی جایی ب بعد بزرگ شدن سن و نشون میده 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
دیگا دیر شده همش سفید شد 

میگن برمیگرده رنگش سیاه میشه اگر زیاد جوانه گندم بخوره بده بخوره... هلیه سیاه هم میگن بجویی تو دهن موها سیاه میشه...خوبه ک جذابه مرد پا به سن بذاره.. غذاهایی سرخ کردنی کمتر بخورید...قند شکر هم  کمتر.. خودت برو جوانه گندم بخر.. کرم مردونه بزنه صورتش برسه به خودش دیگه  

من ده سال پیش واسه قیافش بهش بله گفتم خیلی خوش چهره بود دوس داستم همسرم همیشه جذابتر از همه باشه وقتی کنارمه اما الان خیلی ضمخت و مردونه شده پیشسکه میشینم دیگه حسه خوبی ندارم تازه اثافه وزنم داره ..،

من ده سال پیش واسه قیافش بهش بله گفتم خیلی خوش چهره بود دوس داستم همسرم همیشه جذابتر از همه باشه وقت ...

اگر تو هم پیر بشی پر چروک شوهرت نباید دیگه دوست داشته باشه واسه شما داره زحمت میکشه به زحمتاش وخوبیاش فکر کن

اخه نگه چهره همیشه ماندگاره

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز