2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 216 پست
بستگی داره آره محلش نمیدم ولی اگه دور ازجون مریض باشه فرق داره نگرانش میشم میرم سمتش ، خب ناراحت شده ...

اخه هرچی توجه کنم آخر آدم بدی ام براش خب دلم نمیخواد دیگه متنفر شدم 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
خودت خوبی که بقیه رو خوب میبینی 

همچنیت توگلی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اون وقت که میکردم چه گلی سرم زد گفتم نکنم 

عزیزم به شوهرت محبت کن به اندازه دلشو نشکون ، خب ولی نه از این ور بوم بیفت نه از اونور بوم ، نه کلا بی توجه باش که از هم سرد بشید نه خیلی توجه کن که فکر نکنه کی هست البته بستگی به جنبه ی طرف هم داره ، 

اگه مقصر بود کوتاه نیا درسته ، ولی خب خوب بود که یه توجهی میکردی به چشمش ،حالا که شده آشتی کنید با هم عزیزم ، دلتون شاد

عزیزم دخترت ب سمت پهلوت نبود

اره همش سمت چپ

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
درد نداشتی زیر دلت ب سمت پهلوت همونجا که دخترت بود 

همش سمت چپم بود 

عزیزم به شوهرت محبت کن به اندازه دلشو نشکون ، خب ولی نه از این ور بوم بیفت نه از اونور بوم ، نه کلا ...

مرسی از نصیحتت خدا خیرت بده ولی ببین چقدر خوبه اگه آدم محبت ببینه و درعوض گربه کوره نباشه الان که خروپفش بالاست ولی من دیدم هرچی محبت میکنم بدتر میکنه گفتم سرد بشم ببینه قدر بدونه شاااااااید 

ببین به شوهرت محبت همیشه اونوقت قهر براتون خیلی سخت میشه ، ما اگه قهر باشیم کلا که حرف میزنیم یکم سرسنگین میشیم با هم ، انقد برامون سخته   بعدش یکم میگذره همدیگرو می بوسیم قربون صدقه ی هم میریم اصلا طاقت نداریم 

مرسی از نصیحتت خدا خیرت بده ولی ببین چقدر خوبه اگه آدم محبت ببینه و درعوض گربه کوره نباشه الان که خر ...

آهان آره اینجوری خوبه خب شاید زیادی محبت کردی من که خبر ندارم وگرنه بهتر راهنمایی میکردم😉🌷❤

وای جونم اینم سمت چپ تو پهلو پسرم ور دلم بود مرسی که جواب دادی عشقم

دخملهههه جنسیتشو فهمیدی ب منم خبر بده درخواست دوستی بدم؟

ببین به شوهرت محبت همیشه اونوقت قهر براتون خیلی سخت میشه ، ما اگه قهر باشیم کلا که حرف میزنیم یکم سر ...

من این دفعه ز کل سرد شدم اصلا نمیتونم یاد کار دیشب میفتم میگم اینکه دوستم نداره برم چی بگم اخه اون وقت میگه اینکه مهم نبوده براش ادامه میده اخه با قهر دعوا محبت زبون نرم باهاش حرف زدم خب تو گوشش نمیره

دخملهههه جنسیتشو فهمیدی ب منم خبر بده درخواست دوستی بدم؟

بله عزیز دلم چشم حتما خبر میدم قبول میکنم باید بکم بتابم تا ببینم ولی حتما قبول میکنم یکم ناواردم ولی خبرت میکنم صد درصد 

آهان آره اینجوری خوبه خب شاید زیادی محبت کردی من که خبر ندارم وگرنه بهتر راهنمایی میکردم😉🌷❤

الهی فدات شم مرسی از حرفات خیر ببینی ایشالا تو زندگی