یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از ۸ماه پیش دل درد داشت یکی دوبارم مدفوع خونی هرچی دکتر رفت متوجه نشدن اخر یه دکتر عمومی براش ازمایش داد تو ازمایش مشخص شد که زخم معده دارن اندوسکوپیش کردن متوجه شدن واااااااوووو چقدر وضعیت وخیمه ۳تا زخم که یکیش خعیلی عمیق بوده
دوسندارم حرف نا امید کننده بزنم ولی شوهر خاله منم مبتلا شدن و تو بیمارستان بهمن تحت درمان و عمل قرار گرفتند کلی هزینه کردن حدود 300 میلیون ولی متاسفانه از زمانی ک متوجه بیماری شدن تا عمل و فوتشون کلا سه ماه طول نکشید
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
نه عزیزم از ۸ماه پیش دل درد داشت یکی دوبارم مدفوع خونی هرچی دکتر رفت متوجه نشدن اخر یه ...
ممنون عزیزدلم،ان شالا خدا شفاشون بده،یه موردی هست یه لحظه اینو خوندم تپش قلب گرفتم گفتم نکنه اونم سرطانه😥پس اون رفلاکسه،خدا همه بیمارا شفا بده
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
بعله عزیزم از نوع بدخیمه فعلا ۲جلسسه شیمی درمانی شدن حالش خعیلی بد میشه فوق العاده هم ...
خدا کمکش کنه 😔