2821
2789

ناراحت نمیشید بپرسم علایم سرطان معده چیه؟🙏

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ناراحت نمیشید بپرسم علایم سرطان معده چیه؟🙏

نه عزیزم 

از ۸ماه پیش دل درد داشت یکی دوبارم مدفوع خونی  هرچی دکتر رفت متوجه نشدن اخر یه دکتر عمومی براش ازمایش داد تو ازمایش مشخص شد که زخم معده دارن اندوسکوپیش کردن متوجه شدن واااااااوووو چقدر وضعیت وخیمه ۳تا زخم که یکیش خعیلی عمیق بوده

خدا شفاشون بده 

دوسندارم حرف نا امید کننده بزنم ولی شوهر خاله منم مبتلا شدن و تو بیمارستان بهمن تحت درمان و عمل قرار گرفتند کلی هزینه کردن حدود 300 میلیون ولی متاسفانه از زمانی ک متوجه بیماری شدن تا عمل و فوتشون کلا سه ماه طول نکشید 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

حالا قطعی تشخیص سرطان دادن ؟

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
خدا شفاشون بده  دوسندارم حرف نا امید کننده بزنم ولی شوهر خاله منم مبتلا شدن و تو بیمارستان بهم ...

برا ایشون اول ۳جلسه شیمی درمانی دادن بعد عملش کنن 

بنده خدا خعیلیم لاغر و ضعیفه

خدارحمتشون کنه عزیزم

نه عزیزم  از ۸ماه پیش دل درد داشت یکی دوبارم مدفوع خونی  هرچی دکتر رفت متوجه نشدن اخر یه ...

ممنون عزیزدلم،ان شالا خدا شفاشون بده،یه موردی هست یه لحظه اینو خوندم تپش قلب گرفتم گفتم نکنه اونم سرطانه😥پس اون رفلاکسه،خدا همه بیمارا شفا بده

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
ممنون عزیزدلم،ان شالا خدا شفاشون بده،یه موردی هست یه لحظه اینو خوندم تپش قلب گرفتم گفتم نکنه اونم سر ...

عاره عزیزم من خودم رفلاکس معده دارم 

فرق میکنه حالتها

بعله عزیزم از نوع بدخیمه  فعلا ۲جلسسه شیمی درمانی شدن حالش خعیلی بد میشه  فوق العاده هم ...

خدا کمکش کنه 😔