2777
2789
عزیزم برای درمان شپش نیاز نیست موهات رو کوتاه کنی. برو حمام یک بطری نرم کننده روی سرت خالی کن بعد ب ...

من خواهرم موهاش کوتاه بود شپش رفت ولی رشک مونده🤦😰🤦🤦

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
عزیزم برای درمان شپش نیاز نیست موهات رو کوتاه کنی. برو حمام یک بطری نرم کننده روی سرت خالی کن بعد ب ...

نرم کننده ریزش میاره که

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببینید  یه ‌کم دامستوس با وایتکس مخلوط میکنیم میزاریم رو سر بعد ده دقیقه میشوریم باورتون نمیشه تمام تخم ها پوک میشدن میریختن وهم زنده و تخم و درجا از بین میبره 

بعدش هم یه نرم کننده میزنید از فرداش برای تقویت سر از حنای بی رنگ استفاده بشه

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃

حالا اگه گفت 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
ن والا من گرفتم خواهر زاده ام گرفت ريزش گرفت اووووف

جدی!!☹️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
ببینید  یه ‌کم دامستوس با وایتکس مخلوط میکنیم میزاریم رو سر بعد ده دقیقه میشوریم باورتون نمیشه ...

پوست سر داغون میشه که

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

وااای خیلی خطرناکه فککن یک قطره بره تو چشم یا دهن بچه😱😱😱😱

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
منم خواهر زادم گرفته😐 از خونه ی مادر بزرگ‌پدریش😐 اصلا نظافت رعایت نمیکنن😐

البته زیاد به نظافت ربطی ندارد خوب مسری یه جای شلوغتر باشی یه نفر داشته باشه توأم میگیری 

پرستار nicu
جدی!!☹️

اره

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
ببینید  یه ‌کم دامستوس با وایتکس مخلوط میکنیم میزاریم رو سر بعد ده دقیقه میشوریم باورتون نمیشه ...

سرطان پوست میشه ها دور از جون

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
من خواهرم موهاش کوتاه بود شپش رفت ولی رشک مونده🤦😰🤦🤦

آره این رشکها به سختی ازبین میرن

نرم کننده بزن و موهاش رو شونه دندانه ریز بزن تا رشکها بریزن. و بعد بقیه کارها که قبلا گفتم حتی شستشو و جاروبرقی بزنی هااااا خیلی مهمه.

مطمئن باش از بین میره.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊