2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببینید  یه ‌کم دامستوس با وایتکس مخلوط میکنیم میزاریم رو سر بعد ده دقیقه میشوریم باورتون نمیشه ...

اصلا.... اینکار خیلیییی خطرناکه .... مواد شیمیایی به شدت خطرناکن بخصوص برای بچه ها.

یکی دوسال پیش یک مادری به سر بچه اش حشره کش زده بود دوتا بچه هاش فوت شدن.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
همه چی روووووو امتحان شد  آخر این روش البته بااصول خودش که ماسک بزنیم و هوای آزاد بیاد برای هم ...

عزیزم روشی که من ابتدای تاپیکت گفتم از همه مطمئن تره .  

و امتحان شده است کاملا برطرف میکنه

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

دامستوس؟وایتکس؟

چی میگی هر کی این دوتا قاطی کنه بزنه به سرش درجا میمیره اینجوریم نمیره از بوی اینا ریش تا یکماه هم دیگه جوابگوی زندگیش نیست.

دوستان نی نی سایتی یه کاری کنید این تاپیکا بسته شه شاید یکی زد مرد باقی کامنتا رو نخوند کی جوابگو هست؟ هیچکی

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
مخلصیم 😅😅😅این فریماه۱۱۱روبرام تگ میکنی عاشقتم ک😍

نبود همچین کاربری با شماره ۱۱۱  

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
اشکال نداره عشقم ولش کن اینجاجای شوخی نیست.من بداموزی دارم برم😁🖐

باز خنگ بازی دراوردم فک کنم.منم برم🧐🤭🧐✋

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

سلام دوستان خوب نی نی سایتی من بعد از سه سال که موهای دخترم درگیر شپش بود بالاخره یک راه حل قطعی پیدا کردم دلم میخواد حالا که خودم از نتیجه اش اینقدر راضی ام و حتی بعد از تقریبا یک سال برنگشته به شماهم معرفیش کنم 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp