2777
2789
عنوان

کیا ماهی انجل خریدن تا حالا؟

736 بازدید | 35 پست

امروز چندتا ماهی خریدم دوتا بچه آنجلم توش بود تا ریختم تو آکواریوم دیدم بیحالن الانم جفتشون چپه شدن ته آکواریوم ولی نفس میکشن

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
میمیرن

چرا اخه؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکواریوم رو تازه راه اندازی کردی؟

اره

سلام ببخشید یه سوال شما که ماهی میخرین چجوری وارد آکواریوم میکنین؟ چه مراحلی طی میکنین؟

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
انجل ضعیفه ولی خوشگله تازه راه انداختی؟

اره همین امروز

اره

اول با مشمباش بزار تو اکواریوم یه چنددقیقه فضاشک زدش نکنه بعدا ماهی رو بنداز تواب. احتمالا اکواریومتون الودست ایکاش بانمک اول میشستید تمام وسایل داخل رو

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
خو بیحالن من هرماهی خریدم بیحال بوده با فرداش مرده تازه گیاهخوار خوبه،گوشتخوار افتضاحه هم زود میمی ...

حالا خوبه دونه ۵ خریدم دلم نمیسوزه بزرگش ۳۰ ۴۰ تومن بود

اول با مشمباش بزار تو اکواریوم یه چنددقیقه فضاشک زدش نکنه بعدا ماهی رو بنداز تواب. احتمالا اکواریومت ...

با مایع ظرفشویی شستم اخه بقیه ماهیا خوبن

سلام ببخشید یه سوال شما که ماهی میخرین چجوری وارد آکواریوم میکنین؟ چه مراحلی طی میکنین؟

والا من تازه اولین باره ماهی میخرم بعد اینکه دماو ایناش تنظیم شد ضد کلرم ریختم توش ماهیارو با تور انداختم تو

2790
2778
2791
2779
2792