2777
2789
عنوان

دندان پزشکی

137 بازدید | 17 پست

سلام من ۱۰ تا از دندونام خراب شده باید پرشون کنم.. دوسه تاشم درد خیلی کوچوولو داره باید عصب کشیم کنم؟ بنظرتون هزینشدچقدر میشه ۱۰ تا کم نیست خیلی خیلی نگرانم دارم دیوانه میشم

راستی اگه پر کنم دندونام ضایع یا زشت نمیشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عصب کشی پرکردن روکش 1ونیم میلیون

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

عصب کشی دوسه روز پیش پرسیدم دونه ای 800 گفت

پر کردنم از 300 شروعش

منم دندون درد داشتم با این م دندونام سااالم سالم بودن. 

رفتم عکس گرفتم عقل نهفته داشتم امشب جراحی کردم. 

دو هفته دیگه باید برم  اونی ک این دندون عقل خرابش کرده عصب کشی و پز کنم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عصب کشی دوسه روز پیش پرسیدم دونه ای 800 گفت پر کردنم از 300 شروعش منم دندون درد داشتم با این م دند ...

وایییی.😢😢 منم نمیدونم چرا اینطور شدم دندونام سالم بود واقعا برم بمیرم بهتره😭😭😭

وایییی.😢😢 منم نمیدونم چرا اینطور شدم دندونام سالم بود واقعا برم بمیرم بهتره😭😭😭

ن عزیزم چرا بمیری. درست میشه.من 28 سالمه امشب برا اولین بار کار دندون پزشکی کردم. اولش خیلیی ترسیدم اما ترسم الکی بود. کمتر از  10دقیقه جراحی شدم تمام

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ن عزیزم چرا بمیری. درست میشه.من 28 سالمه امشب برا اولین بار کار دندون پزشکی کردم. اولش خیلیی ترسیدم ...

اخه شما چندتاش خراب بود؟ هزینه ها واقعا زیاد شده خیلی استرس دارم .. کاش هزینش کم باشه

اخه شما چندتاش خراب بود؟ هزینه ها واقعا زیاد شده خیلی استرس دارم .. کاش هزینش کم باشه

من این دندون عقل زده بغلیشو داغون کرده 

یدونم فک پایینم بین دندون 5و6

ظاهرشون هیجی معلوم نیس. توو عکس نشون داد

هزینه واقعا بالاس. ی دندون عقل امشب 10دقیقه نشد، یک میلیون گرفت