سلام من ۱۰ تا از دندونام خراب شده باید پرشون کنم.. دوسه تاشم درد خیلی کوچوولو داره باید عصب کشیم کنم؟ بنظرتون هزینشدچقدر میشه ۱۰ تا کم نیست خیلی خیلی نگرانم دارم دیوانه میشم
درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمیکرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
منم دندون درد داشتم با این م دندونام سااالم سالم بودن.
رفتم عکس گرفتم عقل نهفته داشتم امشب جراحی کردم.
دو هفته دیگه باید برم اونی ک این دندون عقل خرابش کرده عصب کشی و پز کنم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
وایییی.😢😢 منم نمیدونم چرا اینطور شدم دندونام سالم بود واقعا برم بمیرم بهتره😭😭😭
ن عزیزم چرا بمیری. درست میشه.من 28 سالمه امشب برا اولین بار کار دندون پزشکی کردم. اولش خیلیی ترسیدم اما ترسم الکی بود. کمتر از 10دقیقه جراحی شدم تمام
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اخه شما چندتاش خراب بود؟ هزینه ها واقعا زیاد شده خیلی استرس دارم .. کاش هزینش کم باشه
من این دندون عقل زده بغلیشو داغون کرده
یدونم فک پایینم بین دندون 5و6
ظاهرشون هیجی معلوم نیس. توو عکس نشون داد
هزینه واقعا بالاس. ی دندون عقل امشب 10دقیقه نشد، یک میلیون گرفت