2821
2789
سطح توقعات آدما فرق میکنم خودت اینارو بسنج به عنوان مثال دختری که خونه باباش پالتو دو میلیونی میپوشی ...

اگه به این پختگی رسیده باشه که همه چی مادیات نیست و چشم و دلش سیر باشه مشکلی پیش نمیاد گلم

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با سه تومن اگه بخوای ازدواج کنی و اجاره خونه بدی یه زندگی فوق العاده فقیرانه داری تازه بیای یهدموجود بدبختم بع این دنیا بیاری به نظر من حتما نیاز نیست آدم به هر کسی ازدواج کنه البته من نمیدونم تو کدوم شهر زندگی میکنی و فرهنگ اون شهر چیه تو شهر ما گه حتی جلسه اول خواستگار ت  خونه راه نمیدن میرن تریا همه رو در نظر بگیر

۳۲ خودم ۳۰

اگه خودتم میخای کار کنی و از شوهر پول نمیگیری و توقعی هم نداری و مرد هم باید آزادی بهت بده و کلا روشنفکر باشید ۲نفره شاید بشه چون تا این سن این آق واقعا وصعیت مالی صعیفه باید بره سراغ دختر دوپله پایینتر نه شما که وضعت خوبه . یه زن بچه داری و خانه داری واقعا پیرش میکنه چه برسه هم شاغل و هم خانه دار و هم بچه دار باشه. من همکار دارم خودش رسمی ۷تومن حقوق شوهرش ۳تومن و پررو هم هست شوهره کارت حقوقی هموارم دستشه تازه همکارم تمام کارای خونه هم انجام میده .  اگه میتونی مردصفت باشی میشه چرا که نه 

با سه تومن اگه بخوای ازدواج کنی و اجاره خونه بدی یه زندگی فوق العاده فقیرانه داری تازه بیای یهدموجود ...

نه بابا فرهنگ سختگیرانه ای نداریم خدا رو شکر، آخه میگم خودمم کار میکنم، حداقل دو برابر اون درآمد دارم. فقط به خاطر اینکه آدم سالمی هست نمیتونم با قاطعیت نه بگم

اگه به این پختگی رسیده باشه که همه چی مادیات نیست و چشم و دلش سیر باشه مشکلی پیش نمیاد گلم

چرا عزیزم پیش میاد کسی که خونه باباش بهترین خوراکو داشته نمیتونه با بدبختی زندگی کنه کسی که همیشه خونه باباش بهترین برنج ومرغ و گوشت رو خورده نمیتونه برنج خارجی و سویا بخوره چون ذایقش اینجوری شده شرایط مالی خیلی تو زندگی مهمه

چرا عزیزم پیش میاد کسی که خونه باباش بهترین خوراکو داشته نمیتونه با بدبختی زندگی کنه کسی که همیشه خو ...

آره مهمه 

اما اگه پسره ارزششو داشته باشه خانواده دختر صددرصد کمک میکنه

مثلا عموم سر عقد دخترش بهشون خونه داد

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
نه بابا فرهنگ سختگیرانه ای نداریم خدا رو شکر، آخه میگم خودمم کار میکنم، حداقل دو برابر اون درآمد دار ...

خب این آقا دوست پسرته یا سنتی آشنا شدی ببین برای چی اومده سراغ شما اصلا رو حقوقت حساب باز کرده یا نه اومده پله بکنه شما رو برای موفقیت و آسایش شما اینا همه جای سوال داره یا به خلوص نیت این آقا پی ببری