2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خودت سرکار میری ازدواج کن وگرنه زندگی با فقر سخته ازدواج نباید هدف باشه باید وسیله ای برای رسیدن به هدف باشه دیگه الان مثه قدیم نیست البته من سطح زندگی شمارا نمیدونم اگه هم سطحین و توی خونه پدری هم شرایط خوبی نداشتی میتونی انتخاب کنی

ای بابا دیگه شغل دولتی کجا بود!!! تو برو جای دولتی مگه جوون مجرد میبینی اونجا؟ همه دهه ۵۰ و ۴۰ ان

اگه هم جوون دیدی اینا رسمی نیستن قراردادی و پیمان کارین هروقت کار تموم شد اینا هم بیکار میشن نمونه اش شوهر من

مادر یه نی نی 👶
آره صددرصد آدم سالم خیلی کمه یا معتادن یا بلانسبت دختر باز این آدم الماسه عزیزم مادیات بدست میاد ...

من شرایط خودم خیلی خوبه، مطمئنم که کیس های خیلی بهتری هم برام پیش میاد از نظر مالی، ولی همین که آدمای سالمی هستن باعث میشه مردد بشم که جواب منفی بدم. موندم چکار کنم.

نه

بیخیالللل ارزش نداره با ۳ تومن هیچ کاری نمیتونی بکنی حتی گوشیت خراب شه نمیکونه واست بخره به پسره از طرف من بگو تا نتونی ارزوهای نرماله یه دخترو براورده کنی بیخود میکنی ازدواج کنی . من اینو به داداشمم میگماااا 

میرقصانم زندگی را به سازم
من شرایط خودم خیلی خوبه، مطمئنم که کیس های خیلی بهتری هم برام پیش میاد از نظر مالی، ولی همین که آدما ...

اصل مطلب رو بهت گفتم دیگه الان آدم سالم خیلی کمه

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹

سطح توقعات آدما فرق میکنم خودت اینارو بسنج به عنوان مثال دختری که خونه باباش پالتو دو میلیونی میپوشیده که نمیتونه بره یا یکی ازدواج کنه که ماهی ۳ تومن  داره یه مشاوره پیش از ازدواح هم حتما برو

من شرایط خودم خیلی خوبه، مطمئنم که کیس های خیلی بهتری هم برام پیش میاد از نظر مالی، ولی همین که آدما ...

نه خوته داره نه ماشین پول انچنانی  هم که نداره حقوقش هم کمه دقیقا چرااا دودلی؟؟؟ پول خیلی مهمه هاا خیلللی

میرقصانم زندگی را به سازم