2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست
من هیچوقت کسیو نفرین نکردم هیچوقت ولی الانم دارم گریه میکنم دلم خیلی گرفته خیلیییی اون اقا گفته من ...

گریه هاتو که کردی بگو به اون آقای ذهن خوان  مربوط نیست من چه تصمیمی دارم... 

مرنج و مرنجان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بشدت ناراحتم و خسته ام از زندگی...تو بگو چرا وقتی دستمونو تا آرنج میزنیم ب عسل و میذاریم دهن یکی ...

عزیزم    اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

هم لایق دشمن است  و هم لایق دوست 

تا آرنج اضافیه!!!!!!!!!

مرنج و مرنجان

عزیزم من که سال اوله میخوام کنکور بدم بعضی مواقع مامانم خسته میشه و بهمون کلی تیکه و طعنه میندازه به دل نگیر بخون کارنامت که خوب شد و رشتت از اون بهتر شد چششون درمیاد

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
عزیزم    اندازه نگه دار که اندازه نکوست  هم لایق دشمن است  و هم لایق دوست  ...

😂😂....آره.من بشدت آدم ساده و دلسوزی هستم نمیتونم حد تعادل داشته باشم...مثلا ب یکی محبت میکنم جونمم براش میدم...ولی اگه بدی در حقم بکنه دیگه تااخر دنیا ازش متنفرم 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
من بیماری عصبی گرفتم20 سالمه و موهای سرم سفید شده سال اول رتبم 3600 شد سال دوم 5000 خردی سال سوم د ...

عصبی بودن بخاطر شرایط الانته ....

وگرنه شما ادم عصبی نیستی 

سعی کن فکر نکنی ؛ ببین هدف دیگه ای هست که دنبال کنی که کمتر اذیت بشی ؛ میتونی بعدا در آرامش بیشتر درس بخونی

مرنج و مرنجان

چقدر خوب میفهمم حرفاتو 

به منم همین حرفا رو میگن

دیروز بابام برگشته بهم مبگه حیف پول اضافه ندارم بهت بدم برا جهیزیه وگر نه شوهرت میدادم از دستت خلاص میشدم . با اینکه میدونم این پسره هم بیاد بگیرتت یه هفته بیشتر نگهت نمیداره . پست میفرسته 

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.
😂😂....آره.من بشدت آدم ساده و دلسوزی هستم نمیتونم حد تعادل داشته باشم...مثلا ب یکی محبت میکنم جونمم ...

عزیزدلم این دلسوزی نیست بلکه نادونی 

محبت باید به اندازه ظرفیت طرف مقابل باشه نه اندازه میل شما به محبت کردن . تنفر هم باید به اندازه باشه نه قد میل تون به تنفر داشتن از دیگری

مرنج و مرنجان
عزیزدلم این دلسوزی نیست بلکه نادونی  محبت باید به اندازه ظرفیت طرف مقابل باشه نه اندازه میل شم ...

فعلا ک من بدجور زخم خوردم...دیگه میخاک باهمه سرد باشم برا کسی دل نسوزونم 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
عین همینو به منم میگن عین همین وبدتر از این

نمیدونم چرا نمیفهمن یه کنکوری باید آرامش داشته باشه

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.