2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بچه ها

225 بازدید | 29 پست

من پارسال سه ماه خوندم وپرتاریا و رادیولوژی و.... روزانه میتونستم برم نرفتم

وامسال چون مشکل عصبی دارم دکتر بهم قرص اعصاب میده

مشاورم گفت توکل به خدا چون پایت خوبه انشاا... میرسونمت فقط تا بهمن تو جمع دوستات باش بیرون برو روحیت عوض شه 

یه مدتی بود خانوادم اذیتم نمیکردن طعنه نمیزد تا اینکه امروز یه دفتر میخواستم به بابام گفتم بره برام بخره

بابام عصبانی برگشت دفترو پرت کرد جلوم گفت لوازم تحریرا بسته بودم مجبور شدم برم از فلان لوازم تحریری بخرم

اون اقایی که بابام رفته ازش دغفتر بخره برام یه دخترهمسن من داره که تو دبیرستان همکلاسیم بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مغازه داره بی فرهنگ بوده عزیزم بخون ثابت کن که می تونی این حرف ها رو برای خودت بکن انگیزه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

آخرش نتیجه این طعنه شو تو همین دنیا میبینه.

اخه من با دخترش هم کلاسیم بود فقط 

دخترش رفت علوم ازمایشگاه بخونه منم رتبم میخورد ولی نرفتم

اونم به پدرم گفته از عمد نرفته تا شمارو عذاب بده ملکه عذابتونه عقل شعورش نصف دختر من نیست و........

به بابام گفته دخترت این خط این نشون اخرش هیچی نمیشه از دختر من یاد بگیره دخترت شده ملکه عذابتون شما ...

عزیزم اون آقا حرف خوبی نزده 

پدرتون زحمت کشیده ازش تشکرکن 

به حرفای بقیه هم توجه نکن 

ان شاء الله هر چی خیره

به امضات هم کلی خندیدم

مرنج و مرنجان

خدا از اون ادم نگذره اون ادم اعصاب بابات رو هم ریخته وگرنه هیچ مادر پدری بد بچش نمیخاد شما هم حساسی من خواهرم پشت کنکوری بود میفهمت سال اول 2500 شد سال دوم 300 ان شالله شما هم موفق میشی

دردم از یارست و درمان نیز هم
من هیچوقت کسیو نفرین نکردم هیچوقت ولی الانم دارم گریه میکنم دلم خیلی گرفته خیلیییی اون اقا گفته من ...

عزیزم ولش کن برا خودش زر زد مطمعن باش کارماش یه روزی بهش برمیگرده پدر مادرت در قبال تو مسولن و تمام کارایی که برات میکنن وظیفشونه

چندساله پشت کنکوری

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
اخه من اصلا دخترش هم کلاسیم بود فقط  دخترش رت علوم ازمایشگاه بخونه منم رتبم میخورد ولی نرفتم ...

قطعا ک عقل و شعور خودش هم ب اندازه جلبک نیست...گیرم از عمد هم نرفتی؟اونو سننه؟ب اون چ ربطی داره اینجوری ب بابات بگه؟فقط بسپر ب خدا.نفرین هم نکن.چون با نفرین تو فقط شاید دست و پاش بشکنه ولی خدا خودش جوری میذاره تو کاسه اش ک خودت هم تو شوک بمونی...بخدا من با چشمام دیدم.

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
عزیزم ولش کن برا خودش زر زد مطمعن باش کارماش یه روزی بهش برمیگرده پدر مادرت در قبال تو مسولن و تمام ...

من بیماری عصبی گرفتم20 سالمه و موهای سرم سفید شده

سال اول رتبم 3600 شد سال دوم 5000 خردی

سال سوم ده هزار امسال سال چهارممه

من المپیادی بودم با تراز 7600 رقیبم که هم سطح بودیم الان پزشکی بهشتی اورده من پدرومادرم مجبورم کردن به نامزدی بعدم نامزدیم بهم خورد عصبی شدم ویه مدته اسنترا و دپاکین واینا میخورم

با تمام وجود قلبم گرفته چرا ادمایی که شاید کلا یه بار دوبار دیدمشون انقدر منو قضاوت میکنن حرف میزنن ...

منم بشدت ناراحتم و خسته ام از زندگی...تو بگو چرا وقتی دستمونو تا آرنج میزنیم ب عسل و میذاریم دهن یکی آخرش گازش میگیره و با پا لگدمون میزنه؟

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!