2777
2789
عنوان

امشب تولد شوهرمه و یادم رفته😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 68 پست
مبارکه باشه تولدش تولد مامان منم امروز بود که عکس کیک گذاشتم تاپیک یکی مونده ب اخرم بنظرم فردا سوپر ...

مبارک باشه گلم

ولی این خیلیییی دقیقه نمیشه

نمیدونم چجوری خرش کنم😶خودش همیشه با شیوه های عجیب سوپرایزم میکنه که کلیییی پشتش فکر هست فکر کنم از یه ماه قبل برنامه میچینه😶😑حالا من.... ای خدا خاک بر سرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاریه ک شده ی کیک سفارش بدین 

زشت نیست یه کیک خالی؟ هدیه باید واسش یه چیز خوب بگیرم سر یه موضوعی برای اینکه از دلم دربیاره واسم ماشین گرفت هدیه ی تولدم بهم یه سرویس طلا داد الان من یه شاخه گل بگیرم دستم بگم تولدت مبارک عجقم😑😂

خودتو بزن به مردن،راهی نداری😂

گفتم که داشتم قر میدادم با اهنگ ساسی مانکن پروداکشن اهاااا😂😂😂خیلییی ضایعس نمیشه

یه ایده ی بهتر بدین بعدشم من خندم میگیره بازیگر خوبی نیستم😑

مبارکه باشه تولدش تولد مامان منم امروز بود که عکس کیک گذاشتم تاپیک یکی مونده ب اخرم بنظرم فردا سوپر ...

چند سالتونه ؟بچه چندمی

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
حالا خوشم میومد برعکس بود 😐اقایون ب حساسی ما نیستن پیشنهادم فقط جنسیه😐☀️

یعنی چی؟خاکبر سری خوشحالش کنم؟😅نه این این مدلی نیست زیاد

با اینکه خیلی دم از منطق میزنه خیلیییی احساساتیه 

تولد من اتاق خوابمون رو پر از گلبرگ و چرت و پرت کرده بود عین بچه ها تو ده تا جعبه گذاشته بود کادو رو😶تازه یه فرایند سوپرایزی هم پشتش بود. حالا من...😂برم کیک تاینی بخرم؟؟ روش دوتا شمع بزارم بگم کامی عسیسمممم بفوت😂😂زیبایی در سادگیه🤣😶

یعنی چی؟خاکبر سری خوشحالش کنم؟😅نه این این مدلی نیست زیاد با اینکه خیلی دم از منطق میزنه خیلیییی اح ...

😐دیگ چی بگم من

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁