2777
2789
عنوان

چی جواب میدادین؟؟

286 بازدید | 30 پست

دیشب خواست بره طرف حرفای.... میگفت میخوام حستو بسنجم که چند درصد ح.شری هستی..منم تند رفتم گفتم یا بحثو تموم میکنی یا کلا دیگ منو نمیبینی بزا ادامه داد گفتم شب خوش خدافظ و نتو بستم و کمی نموند که به خطم زنگ زد ج ندادم..

صبح پی ام داد چرا اینجوری میکنی یه چیز عادی هست منم گفتم برا من عادی نیست نامحرمیم گناه داره این چه کاریه برداشت گفت تو بچه ایی

منم جوابش رو خیلی بد دادم گفتم اگ بچم برو مزاحم نشو من اینجوریم میخوای بخوا نمیخوای نخوا..الان پی ام داده دیونه بدجور منو عاشق خودت کردی 

شما بودین چی ج میدادین؟؟

مگفتم گ.. نخور

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب جوابشو دادی افرین بزن تو ملاجش ادب شه بیتربیتو

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

چند تا فش میپروندم میگفتم دیگه حق نداره بهم پیام بده بلاک😐

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

دوباره از این حرفا خواهد زد یه مدت جوابشو نده 

بعدشم بگو میخوادت بیاد خاستگاریت اگرم شرایط نداره خودتو الافش نکن 

دخترایی ک دوس پسر دارن خاستگار خوب براشون زیاد میاد😂 

لگد ب بختت نزن