2777
2789
عنوان

مشکل خیلی بزرگ من

407 بازدید | 17 پست

دوستان عزیز چن بار با دعای شما مشکلم حل شد 

شوهرم داره طلاقم میده توروخدا برام دعا کنید پشیمون شه و باهام آشتی کنه توروخدا دعا کنی زندگیم از هم نپاشه حالم خیلی بده خیلی بده برام نفر یه صلوات بگید و یه امن یجیب بخونید خدا کمکم کنه با دعای شما

خب چرا دلیل چیه

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم.رابطه ات با پدر ومادرت چطوره؟بهشون احسان و نیکی میکنی؟ ازت ناراحت نیستند؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

وقتی تورو نمیخواد چرا میخوای بزور نگه اش داری عزیزم همیشه برو دنبال کسی که قدرتو بدون و تو رو بخواد نه اینکه پست بزنه

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

مگه چکار کردید؟

شاید میخواد بترسی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عزیزم.رابطه ات با پدر ومادرت چطوره؟بهشون احسان و نیکی میکنی؟ ازت ناراحت نیستند؟

امضاتون...کی هستن در چه زمینه تدریس میکنن چقدر میگیرن

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
امضاتون...کی هستن در چه زمینه تدریس میکنن چقدر میگیرن

#آرشیو مباحث کانال رسمی استاد محمد شجاعی

فهرست موضوعی

🔰 ابتــــدای کانال

🔰 مجموعه های صوتی
💟  شیطان شناسی  
💟  کنترل شهوت
💟  روانشناسی‌قلب  
💟  نماز
💟  سکوت و جدل
💟  شکرانه
💟  مهندسی آرزوها  
💟  شکر در سختی ها
💟  دستهای گشاده
💟  بهشت
💟  کینه سرطان روح
💟  این که گناه نیست
💟  کلینیک درمان حسادت
💟  سفر پرماجرا
💟  نقطه سر خط
💟  فرشتگان کارگزاران عالم
💟  محبت درمانی
💟  کارگاه عزت نفس
💟  سبک زندگی شاد
💟  روی موج صداقت
💟  تکنیکهای مهربانی
💟 مهندسی فکر
💟 راضی به رضای تو
💟 باران رحمت
💟 تنبلی و بی حوصلگی
💟 آرامش
💟 روی پای خدا
💟 تلنگری
💟 چگونه عبادت کنم
💟 امانتهای زندگی من
💟 موانع استجابت دعا
💟 مهارتهای کلامی
💟 کارگاه خویشتن‌داری

🔰 خلوت با خدا

💟 عاشقانه
💟  شب آرزوها
💟  مناجات لیله الرغائب

🔰 امام زمان عج
💟  دعوت نامه یوسف
💟  امام زمان عج
💟  کمپین منم هستم
💟  به سوی ظهور
💟  دولت کریمه
💟  کیست مرا یاری کند
💟  لبیک یا مهدی
💟  ما به انتظار ایستاده ایم
💟  سوگندنامه ی انتظار
💟 ما قیام میکنیم

🔰مجموعه های عکس نوشته

💟  گلهای کوچک خانه
💟  ریزه کاری های مهمونی ۹۷
💟  افطارانه ۹۶
💟  زندگی به همین سادگی
💟  خانواده ی شاد
💟  تمارین صبر
💟  مهارتهای کنترل خشم
💟  مهارتهای مهرورزی
💟 ارتباط با والدین
💟 آغوش درمانی
💟 با هم بسازیم
💟 خلوت دو نفره
💟 عاشق بمانیم
💟 ماجراهای من و کودکم
💟 پای درس استاد
💟 حساب کتاب

🔰 لیست مجموعه های مناسبتی

عزیزم هزینه ای دریافت نمیکنند.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂