2777
2789
عنوان

شهر فرش

172 بازدید | 11 پست

تا حالا شهر فرش رفتین؟ قیمتاش خوبه؟ تبلیغاتش توی تلویزیون واقعیه؟ که اقساطش از سال آینده است و اینکه کارمزد نمیکشه روی قیمتاش

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط برای یه عده ی خاص این شرایط رو دارن همه نه

عه، یعنی الکیه تبلیغشون؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من رفتم ۲ بار قیمتهاش مثل بقیه جا هاست

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

من رفتم .. ببین قیمتاش خیلی بالاس .. یه مبلغی رو اول میگیره ک درواقع قیمت کل فرش هست ..باقیش ک قسط بندی میکنه سودش هست ک میگیره .. ب ازای هر یدونه قسط یدونه چک میگیره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
عه، یعنی الکیه تبلیغشون؟ 

مهد فرش برو اونجا بنظرم بهتره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

عزیزم من خرید کردم

اگه یک سوم پولو بدید از سال ۱۴۰۰ قسط بندی میکنن

البته انگاری تازگیا شرایطش بهتر شده حتما برو سر بزن

من تیر ماه دوتا فرش ۶ متری خریدم هیچی پول ندادم

۹ تا چک ۵۵۵ تومنی دادم...۲روز بعد خرید فرش درب منزل تحویل دادن....البته چون من پول ندادم از شهریور ماه چکامو نوشتن....

من مهد فرش رفتم بچه ها، آقای فرشم رفتم، اما از بین همه شون شهر فرش بهترینه، هم تنوعش خیلی خیلی بیشتره، هم شرایطش اقساطیش واقعا مناسب تره، ما حتی بدون پیش پرداختم خرید کردیم ازشون. هم رایگان اوردن برامون، هم کیفیتش خوب بود هم اقساطمون مناسب بود. خلاصه 3 تا فرش خریدیم اصلا بهمون فشاز نیومد