2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 22 پست
ببین عزیزم دختر پسر نداره. هر کی تو زندگی مشترک بدی کنه و کار رو به طلاق بکشونه‌‌‌" چوبشو دیر یا زود ...

خودم طلاق خواستم از بس اذیتم کرد هم خودمو هم خانوادمو. ولی این مشکلات روحی و کمبود هایی ک بعدش به وجود میاد واقعا آدم کم میاره. جامعه به طلاق برای مرد عیب نیست این زن هست که بدجور ازش ضربه میخوره. من اصلا به روی خودم نمیارم که شوهر سابقم بخنده بهم ولی وقتی مشکلات بعدشو دیدم، دیدم واقعا که میگن طلاق سخته سخت هست... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برا بعد از من 

😐چرا ما اینقدر عوضی هستیم

حالا روزگار همچین تقاص دل شکسته شما رو میگیره که آدم حض کنه

به جای اینکه دنبال زن باشه باید دنبال حل مشکل بین شماها باشه

میشه بپرسم مشکل چیه؟

شما چقدر از قانون جذب نتیجه گرفتید که پیشنهادش میدید ؟

منکه مجردم

اما تو هر وهله ای  که انجام دادم و تغییر  عقیده دادم به هدفم رسیدم

خیلی از زنان هم دیدم به هدف هاشون رسیدن

کار سختی نیست و ارزش امتحان  داره 

هزینه ای هم نداره

خودم طلاق خواستم از بس اذیتم کرد هم خودمو هم خانوادمو. ولی این مشکلات روحی و کمبود هایی ک بعدش به وج ...

نه؛ طلاق برای مردم عوارض خودشو داره؛ نمونش خودم مورد میشناسم استاد دانشگاه؛ ظاهر خوب؛ خونه وماشین نسبتا لاکچری، ولی زنشو طلاق داده، رفته خواستگاری یه دختر با وضع اقتصادی خیلی معمولی ؛ اما چون ترسیدن مشکل از خودش بوده باشه، جواب رد شنیده. یا تو فامیل خودمون با اینکه تقصیر دختره بوده و خودم مطمئنم پسره بیگناه بوده؛ اما حالا زن دومش تا کوچکترین چیزی پیش میاد میگه غلط کردم با یه مردی ازدواج کردم که زنشو طلاق داده و هزاران نمونه دیگه

😐چرا ما اینقدر عوضی هستیم حالا روزگار همچین تقاص دل شکسته شما رو میگیره که آدم حض کنه به جای اینک ...

مشکلی باهم نداریم سرطان دارم بیشتر دکترا جوابم کردن 

شیطان را خواهم کشت... 
مشکلی باهم نداریم سرطان دارم بیشتر دکترا جوابم کردن 

😢😢😢مگه چند ساله اید؟الان خیلی راه های درمانی بیشتر شده 

وقتی هم جوون تر باشی بیشتر جواب میده

سرطان چی 😧😧😧😧😢😢😢😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز