خیلی بده اون خلا عاطفی که بعدش هست.وقتی میبینی همسر سابقت عین خیالش نیست چون مرد هست و براش زن زیاده. و حتی تو نرفتی بقیه براش شروع میکنن در نظر گرفتن. و تو چون زنی بخاطر اینکه ازدواج ناموفق داشتی سطحت میاد پایین و کسی حاضر نیست باهات باشه برای زندگی😢خانومای مطلقه در چه حالید چجوری کنار اومدید.
ببین عزیزم دختر پسر نداره. هر کی تو زندگی مشترک بدی کنه و کار رو به طلاق بکشونه" چوبشو دیر یا زود ...
خودم طلاق خواستم از بس اذیتم کرد هم خودمو هم خانوادمو. ولی این مشکلات روحی و کمبود هایی ک بعدش به وجود میاد واقعا آدم کم میاره. جامعه به طلاق برای مرد عیب نیست این زن هست که بدجور ازش ضربه میخوره. من اصلا به روی خودم نمیارم که شوهر سابقم بخنده بهم ولی وقتی مشکلات بعدشو دیدم، دیدم واقعا که میگن طلاق سخته سخت هست...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خودم طلاق خواستم از بس اذیتم کرد هم خودمو هم خانوادمو. ولی این مشکلات روحی و کمبود هایی ک بعدش به وج ...
نه؛ طلاق برای مردم عوارض خودشو داره؛ نمونش خودم مورد میشناسم استاد دانشگاه؛ ظاهر خوب؛ خونه وماشین نسبتا لاکچری، ولی زنشو طلاق داده، رفته خواستگاری یه دختر با وضع اقتصادی خیلی معمولی ؛ اما چون ترسیدن مشکل از خودش بوده باشه، جواب رد شنیده. یا تو فامیل خودمون با اینکه تقصیر دختره بوده و خودم مطمئنم پسره بیگناه بوده؛ اما حالا زن دومش تا کوچکترین چیزی پیش میاد میگه غلط کردم با یه مردی ازدواج کردم که زنشو طلاق داده و هزاران نمونه دیگه